Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Erittäin hyvä ellei täydellinen

Inderes analyysi 08.06.2021 21:08 eQ

Olemme tarkistaneet etenkin pidemmän aikavälin ennusteitamme selvästi ylöspäin ja yhtiön tuloskasvunäkymä on erinomainen. Myös luottamuksemme tuloskasvun kestävyyttä kohtaan on noussut ja yhtiön sijoittajatarinasta on tällä hetkellä vaikea löytää heikkoja kohtia. Osakkeen arvostus on korkea, mutta vahva tuloskasvu yhdessä hyvin maltillisen riskiprofiilin kanssa tarjoaa riittävän tuotto-odotuksen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (eQ)

eQ-konserni on vuonna 1998 perustettu kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. Konserni tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääoma­rahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, strukturoituja sijoitustuotteita, sijoitus­vakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyö­kumppaneiden sijoitusrahastoja. Lisäksi konserni tarjoaa yritys- ja kiinteistö­järjestelyihin sekä pääoma­järjestelyihin liittyviä palveluja.