Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Toistamme Rauten 10,00 euron tavoitehintamme ja vähennä-suosituksemme. Rautella on mielestämme kestävät kilpailuedut, vaikka yhtiö onkin viime vuosien ongelmien myötä ajautunut käänneyhtiökategoriaan. Odotamme Rauten saavan ongelmansa selätettyä muun muassa säästöohjelman avulla, mutta heikkenemään päin olevan suhdanteen valossa osakkeen tuotto/riski-suhde ei mielestämme ole vielä tarpeeksi houkutteleva.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Raute)

Raute on vuonna 1908 perustettu viilun, vanerin ja viilupalkin (LVL) tuottajien palvelemiseen keskittynyt konepajayhtiö. Rauten teknologiatarjonta kattaa asiakkaiden koko tuotantoprosessin koneet ja laitteet sekä niihin liitännäiset palvelut. Yhtiö on ydinalueillaan kapean niche-segmenttinsä markkinajohtaja globaalisti. Raute on myös ainoa toimija maailmassa, joka pystyy toimittamaan kokonaisen vaneri- tai LVL-tehtaan vaatimat tuotantokoneet. Yhtiöllä on tuotantoyksiköitä esimerkiksi Aasiassa ja Yhdysvalloissa.