Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kannattava kasvutarina jatkuu

Analyysi 19.02.2022 12:04 OmaSp

OmaSp:n lähivuosien tuloskasvunäkymä on edelleen erittäin vahva sen jatkaessa markkinaosuuksien voittamista. Yhtiön liiketoimintamalli on viime vuosina osoittanut toimivuutensa ja sen oma operatiivinen tekeminen on ollut ensiluokkaista. Luottamuksemme tuloskasvua kohtaan onkin korkealla tasolla ja siihen liittyvät riskit ovat maltilliset. Suhteessa vahvoihin tuloskasvunäkymiin osakkeen arvostustaso on edelleen edullinen (2022e P/E ~11x) ja näemmekin osakkeen tuotto/riski-suhteen nykyisellä kurssitasolla erittäin houkuttelevana.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (OmaSp)

Oma Säästöpankki on vuonna 2009 perustettu kotimainen pankki ja Suomen suurin säästöpankki. Yhtiön liiketoiminnan fokus on perinteisessä pankkiliiketoiminnassa ja liiketoimintamalli perustuu laadukkaaseen palveluun. Yhtiöllä on myös laaja maan kattava konttoriverkosto ja konttoreilla on tärkeä rooli yhtiön liiketoiminnassa. Oma Säästöpankki toimii erillään Suomen muista säästöpankeista eikä se kuulu Säästöpankkiryhmään.