Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kohti skaalautuvan kasvun vaihetta

Inderes analyysi 09.06.2020 8:31 LeadDesk

LeadDeskin sijoitustarina on edennyt arviomme mukaan sijoittajan kannalta houkuttelevaan vaiheeseen, jossa kansainväliseen liiketoimintaan ja tuotekehitykseen tehdyt panostukset alkavat maksamaan itseään takaisin laajentuvan markkinapotentiaalin ja skaalautuvan kasvun muodossa. Odotamme yhtiön operatiivisen tuloskasvun yltävän lähivuosina noin 40 %:iin vuosittain, mihin suhteutettuna osakkeen arvostustaso on edelleen kohtuullinen. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (LeadDesk)

LeadDesk on vuonna 2009 perustettu pilvipohjaisten contact center – ohjelmistojen tarjoaja suuren kontaktimäärän asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin. LeadDeskin Software as a Service -mallilla toimitettavan selainpohjaisen ohjelmiston avulla myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstö pystyy työskentelemään tehokkaasti kontaktoinnissa sekä asiakaskontaktien vastaanotossa. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa ja Espanjassa.