Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tokmanni on Suomen suurin halpatavarakauppaketju, jolla on erottuva konsepti. Yhtiöllä on jo vahva markkina-asema, mutta strategia vie sitä edelleen oikeaan suuntaan. Nykyinen korkean inflaation ympäristö on koko vähittäiskaupalle, Tokmanni mukaan lukien, vaikea. Luottamuksemme yhtiön omaa tekemistä kohtaan on hyvä, mutta näkyvyys toimintaympäristön oikenemisen ajankohtaan on toistaiseksi heikko. Talousnäkymien jatkaessa heikentymistään ovat odotuksemme yhtiön tuloskasvuun paluusta siirtyneet 2023 jälkipuoliskolle ja osakkeen ajurit ylös ovat vähissä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Tokmanni)

Tokmanni on vuonna 1989 perustettu halpatavaroihin keskittyvä vähittäiskauppayhtiö. Tokmanni on Suomen suurin halpakauppa myymälöiden määrällä ja liikevaihdolla mitattuna. Tokmannilla eri puolilla Suomea noin. 200 myymälää.