Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloitamme Tokmannin seurannan. Tokmanni on vakaasti kasvava ja hyvää kannattavuutta tekevä Suomen suurin halpatavarakaupan ketju. Näemme yhtiöllä hyvät mahdollisuudet kasvattaa laajaa myymäläverkostoaan, tuoda uusia tuotekategorioita valikoimiinsa ja hyödyntää paremmin verkkokaupan, yritysmyynnin ja potentiaalisesti myös kansainvälisen laajentumisen tuomia mahdollisuuksia. Strategiakauden 2021-2025 tavoitteisiin ja ennusteisiimme peilattuna osake näyttää houkuttelevasti hinnoitellulta sekä absoluuttisesti että verrokkiryhmään nähden. Arvostukselle antavat tukea myös liiketoiminnan matala riskiprofiili, vahva tase ja hyvä osinkotuotto

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Tokmanni)

Tokmanni on vuonna 1989 perustettu halpatavaroihin keskittyvä vähittäiskauppayhtiö. Tokmanni on Suomen suurin halpakauppa myymälöiden määrällä ja liikevaihdolla mitattuna. Tokmannilla eri puolilla Suomea noin. 200 myymälää.