Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

LeadDesk tarjoaa pilvipohjaista contact center -ohjelmistoa suuren volyymin asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin. Yhtiöllä on vahvat näytöt nopeasta ja kannattavasta kasvusta Suomessa ja kansainvälisesti, sekä kilpailukykyinen ja skaalautuva SaaS-liiketoimintamalli. LeadDeskin kohdemarkkina on iso ja pilvitransformaation myötä voimakkaassa kasvussa, mikä yhdistettynä pirstaloituneeseen kilpailukenttään tarjoaa yhtiölle mahdollisuuksia sekä vahvaan orgaaniseen kasvuun että yritysjärjestelyihin. Listautumisella yhtiö haki lisää taloudellisia resursseja ja vahvempaa yrityskuvaa kannattavan kasvun strategian tueksi.

Käy kauppaa. (LeadDesk)

LeadDesk on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa LeadDesk-pilvipalvelua suurivolyymisen myynnin ja asiakaspalvelun tarpeisiin, erityisesti contact center -palveluita tuottaville yrityksille. Muita merkittäviä asiakastoimialoja ovat media, turvallisuuspalvelut, energia, tietoliikenne, talouspalvelut ja markkinatutkimus.