Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Luotamme yhtiön haponkestävyyteen

Inderes analyysi 23.03.2020 19:00 Scanfil

Scanfilin toimintaympäristö on heikentymässä nopeasti, kun koronaviruksen leviäminen on synkistänyt maailmantalouden näkymiä ainakin vuodelle 2020. Olemme luottavaisia Scanfilin haponkestävyyden ja suhteellisen kilpailuaseman suhteen, joten mielestämme ajallisesti hajautettujen ostojen jatkaminen yhtiössä on yhä perusteltua lyhyen ajan suurista riskeistä huolimatta. Pitkällä tähtäimellä osake on lisäksi jo halpa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Scanfil)

Scanfil on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfilin pyrkimys omavaraisuuteen ohjaa vahvasti yhtiön toimintaa ja luo edellytykset asetetulle kannattavan kasvun tavoitteelle. Yhtiöllä on koko toimintansa ajan ollut vahva tuloksenteon kulttuuri, minkä ansiosta Scanfil on vakavarainen ja taloudellisesti luotettava kumppani asiakkailleen, toimittajilleen, omistajilleen ja henkilöstölleen.