Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Lupausten lunastuksen aika

Inderes analyysi 19.02.2021 20:12 CapMan

Suhtaudumme edelleen positiivisesti yhtiön kasvutarinaan ja näemme pitkän aikavälin tuotto-odotuksen houkuttelevana. Lyhyellä aikavälillä pelin henki on harvinaisen selvä ja yhtiön pitää nostaa tuloksensa tänä vuonna seuraavalle tasolle. Rajun kurssinousun jälkeen osake ei enää ole halpa, mutta tulosennusteidemme realisoituessa tarjoaa osake edelleen kohtuullisen hyvän tuotto-odotuksen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (CapMan)

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta.