Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Bioretec on terveysteknologiayhtiö, jonka tuotteita käytetään aikuisilla ja lapsilla luu- ja pehmytkudosvaurioiden hoitoon. Yhtiö on tuomassa markkinoille uutta tuoteperhettä, jonka avulla se tavoittelee erittäin kovaa kasvua. Ennusteissamme vahva kasvu Yhdysvalloissa ja Euroopassa uusien tuotteiden ja kasvavan markkinan ajamana kääntää tuloksen voitolliseksi 2026. Kasvutavoitteiden toteuttaminen vaatii näkemyksemme mukaan lisää oman pääoman ehtoista rahoitusta, joka liudentaa osakekantaa. Hyvistä kasvunäkymistä huolimatta osakkeen tuotto-odotus ei tällä hetkellä tarjoa arviomme mukaan riittävän houkuttelevaa vastapainoa korkealle riskitasolle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Bioretec on suomalainen terveysteknologian alan yhtiö, joka kehittää, valmistaa ja kaupallistaa biohajoavia (eli kehossa hitaasti hajoavia) implantteja. Ortopedisiä implantteja käytetään aikuisten ja lapsien luu- ja pehmytkudosvaurioiden hoitoon. Bioretecin tuotteita käytetään noin 40 maassa, ja yhtiö jatkaa materiaalien ja tuotteiden tutkimusta ja kehitystä kuormankantokyvyn kliinisiä sovellutuksia varten.  Yhtiö on perustettu 2003 ja se listautui Nasdaq First North -listalle syyskuussa 2021.