Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Luottamuksemme Cibuksen lähivuosien osingonkasvuedellytyksiä kohtaan on kasvanut ja odotamme yhtiön yltävän tulevina vuosina osingon 5 %:n vuotuiseen kasvutavoitteeseensa. Cibusta hinnoitellaan tasepohjaisesti huomattavalla preemiolla sekä yhtiön historialliseen tasoon että verrokkiryhmään nähden ja arvostusero verrokkeihin on levennyt mielestämme jo turhan suureksi. Vaikka Cibuksen osinkotuotto (~6 %) on edelleen sektorin korkeimpia ja osingon kasvunäkymät ovat lähivuosille hyvät, näemme riskin arvostuskertoimien normalisoitumisesta liian korkeana, mikä painaa osakkeen riski/tuotto-suhteen heikoksi.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Cibus on kiinteistöyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North Premier Growth Market -listalla Tukholmassa. Yhtiön liikeideana on hankkia, kehittää ja hallinnoida Pohjoismaissa korkealaatuisia kiinteistöjä, jotka on vuokrattu päivittäistavarakaupan ketjuille. Yhtiöllä on tällä hetkellä 280 kiinteistöä Suomessa ja Ruotsissa. Päävuokralaiset ovat Kesko, Tokmanni, Coop ja S-ryhmä.