Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Näkymä on edelleen suotuisa

Yhtiöraportti 04.10.2017 7:24 Raute

Rauten osakkeen arvostus on painunut mielestämme jo varovaisen houkuttelevaksi tietyistä arvostuskertoimiin ja syklin vaiheeseen liittyvistä riskeistä huolimatta. Olemme valmiita hyväksymään Rautella hieman historiallista tasoa korkeammat arvostuskertoimet, sillä yhtiön näkyvyys on korkean tilauskannan ansiosta normaalia parempi, tilausnäkymät ovat yhä hyvät ja vakaampi ja paremmin kannattava palveluliiketoiminta on kasvanut viime vuosina tasaisesti.

Käy kauppaa. (Raute)

Raute-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiayritys. Asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri ja LVL. Rauten teknologiatarjonta kattaa koko tuotantoprosessin koneet ja laitteet.

Rauten kokonaispalvelukonsepti lähtee tuotteen elinkaaren hallinnasta ja Rauten ratkaisuihin kuuluvat kattavan laitetarjonnan lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin.