Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Näkymä on edelleen suotuisa

Analyysi 04.10.2017 7:24 Raute

Rauten osakkeen arvostus on painunut mielestämme jo varovaisen houkuttelevaksi tietyistä arvostuskertoimiin ja syklin vaiheeseen liittyvistä riskeistä huolimatta. Olemme valmiita hyväksymään Rautella hieman historiallista tasoa korkeammat arvostuskertoimet, sillä yhtiön näkyvyys on korkean tilauskannan ansiosta normaalia parempi, tilausnäkymät ovat yhä hyvät ja vakaampi ja paremmin kannattava palveluliiketoiminta on kasvanut viime vuosina tasaisesti.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Raute)

Raute on vuonna 1908 perustettu viilun, vanerin ja viilupalkin (LVL) tuottajien palvelemiseen keskittynyt konepajayhtiö. Rauten teknologiatarjonta kattaa asiakkaiden koko tuotantoprosessin koneet ja laitteet sekä niihin liitännäiset palvelut. Yhtiö on ydinalueillaan kapean niche-segmenttinsä markkinajohtaja globaalisti. Raute on myös ainoa toimija maailmassa, joka pystyy toimittamaan kokonaisen vaneri- tai LVL-tehtaan vaatimat tuotantokoneet. Yhtiöllä on tuotantoyksiköitä esimerkiksi Aasiassa ja Yhdysvalloissa.