Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Näkymä on edelleen suotuisa

Yhtiöraportti 04.10.2017 7:24 Raute

Rauten osakkeen arvostus on painunut mielestämme jo varovaisen houkuttelevaksi tietyistä arvostuskertoimiin ja syklin vaiheeseen liittyvistä riskeistä huolimatta. Olemme valmiita hyväksymään Rautella hieman historiallista tasoa korkeammat arvostuskertoimet, sillä yhtiön näkyvyys on korkean tilauskannan ansiosta normaalia parempi, tilausnäkymät ovat yhä hyvät ja vakaampi ja paremmin kannattava palveluliiketoiminta on kasvanut viime vuosina tasaisesti.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Raute)

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa.