Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Paremman ilman puolesta

Analyysi 03.08.2022 19:49 Lifa Air

Lifa Air on puhtaan hengitysilman ratkaisuja tarjoava teknologiayritys, jonka tuotetarjoomaan kuuluu kasvomaskit, ilmanpuhdistimet ja ilmanvaihtohygieniatuotteet. Viime vuosien räjähdysmäisen kasvun jälkeen odotamme yhtiön myynnin laskevan kutistuvan kohdemarkkinan seurauksena. Odotamme yhtiöltä selvästi laskevaa tulosta, mutta kestävän tulostason arviointi on tällä hetkellä erittäin vaikeaa. Vaikka markkinan odotukset yhtiötä kohtaan ovat laskeneet selvästi kurssiromahduksen myötä, painaa heikko ennustettavuus osakkeen riski/tuotto-suhteen liian matalalle tasolle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Lifa Air on suomalainen, puhtaan hengitysilman ratkaisuja tarjoava teknologiayritys. Olemme edelläkävijä erilaisten puhtaamman ja terveellisemmän hengitysilman mahdollistavien tuotteiden kehittämisessä ja valmistamisessa.

Liiketoimintamme jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen; ilmanpuhdistimet, hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset ja ilmanvaihtohygieniatuotteet.