Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloitamme Orthexin seurannan. Orthex on johtava käyttötavaroiden valmistaja Pohjoismaissa, jonka arkikäyttöön tarkoitettuja tuotteita (mm. pakasterasia ja muoviämpäri) löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista. 2010-luvulla yhtiön liikevaihto ja kannattavuus ovat kehittyneet hyvin pääomasijoittajien omistuksessa. Listautuminen on yhtiölle seuraava luonnollinen askel, kun kasvua haetaan entistä vahvemmin Pohjoismaiden ulkopuolella.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Orthex)

Orthex on vuonna 1956 perustettu Pohjoismaissa toimiva kodin käyttötavarayhtiö. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja myy kodin käyttötavaroita tavoitteenaan tehdä kuluttajien jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Orthex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita neljässä tuoteryhmässä: Säilytys, Keittiö, Koti ja Piha sekä Kasvien hoito. Orthexin jakelukanavina toimivat pääsääntöisesti eurooppalaiset vähittäiskaupan ketjut, joiden kautta tuotteet löytävät tiensä kuluttajille.