Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Osake on hinnoiteltu osien summansa alapuolelle ja odotamme arvostuseron kuroutuvan umpeen 12 kk:n tähtäimellä, kun yhtiö saa käännettyä kassavirtansa positiiviseksi. Yhtiön pitkän ajan potentiaalin kannalta pääroolissa ovat malminetsintäinvestoinnit ja Hopeakaivoksen elinkaaren jatkuminen yli nykyisten mineraalivarantojen, mihin liittyvää kohtalaista odotusarvoa ei ole juuri hinnoiteltu osakkeeseen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on kehittää ja hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver AB omistaa tytäryhtiönsä kautta Hopeakaivoksen Sotkamossa, jonka tuotanto alkoi maaliskuussa 2019 ja joka on saavuttanut täyden tuotantokapasiteettinsa. Lisäksi Yhtiöllä on mineraalioikeuksia mineraaliesiintymiin, jotka sisältävät jalo- ja perusmetalleja, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.