Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sähköisten ajoneuvojen pika- ja suurteholatausratkaisuihin erikoistunut Kempower on kasvattanut nopeasti markkinaosuuttaan kilpailukykyisten tuotteidensa ansiosta. Arvioimme, että yhtiö ylittää tuloskasvutavoitteensa ja nousee yhdeksi alan johtavista toimijoista. Osakkeen nykyisen arvostustason perusteleminen edellyttää tavoitteiden saavuttamista kommunikoitua aiemmin, mutta arvostusriskeistä huolimatta tuotto-odotus näyttää mielestämme kiinnostavalta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Kempower on sähköajoneuvojen latausteknologiaan keskittynyt yhtiö, joka valmistaa tasavirtaa (DC) syöttäviä pika- ja suurteholatausratkaisuja sekä niiden tukena käytettäviä ohjelmistoja erilaisiin käyttötarpeisiin. Kempower suunnittelee, valmistaa ja myy sähköajoneuvojen, kuten henkilö‑ ja hyötyajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden, sekä sähköalusten ja ‑veneiden, DC‑pikalatauslaitteita, ‑ratkaisuja ja ‑palveluita. Yhtiön päämarkkinat ovat Pohjoismaat ja muu Eurooppa.