Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Yhtiö on käynyt läpi merkittäviä muutoksia viimeisen parin vuoden aikana ja näiden seurauksena yhtiön tulostaso on tehnyt selvän tasokorjauksen. Yhtiön lähivuosien tulosnäkymät ovat vakaat ja markkinatilanteen kestäessä yhtiöllä on edellytykset ylläpitää saavutettua tulostasoa. Osake on noussut listautumisen jälkeen voimakkaasti ja kurssinousu on nostanut arvostustason korkealle tasolle. Kaikilla soveltamillamme arvonmääritysmenetelmillä osake on ylihintainen ja näemme osakkeessa selkeää laskuvaraa nykytasolta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Alexandria Pankkiiriliike)

Alexandria Pankkiiriliike Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen sijoittamisen ja säästämisen asiantuntijayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen osakkeisiin, korkoinstrumentteihin, kiinteistöihin ja reaaliomaisuuteen sijoittavia rahastoja, joukkovelkakirjalainamuotoisia strukturoituja tuotteita sekä kansainvälisten vakuutusyhtiöiden säästö- ja sijoitusvakuutuksia. Näiden lisäksi Alexandria tarjoaa joukkorahoitettua yritysrahoitusta pienille ja keskisuurille yrityksille.