Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Bittiumin lupaava kasvutarina ei ole edennyt viime vuosina odotetusti, ja viimeisimpänä komponenttipulan runtelema toimituskyky siirtää odottamaamme tuloskasvua edelleen kauemmas. Silti tähdet ovat mielestämme kohtuullisen hyvässä asennossa: Defense & Security on saamassa piristysruiskeen Ukrainan sodan jälkivaikutuksista, Medical Technologies jatkaa vahvaa kasvuaan Bittium Respiron tukemana ja palveluissakin kehitys on lupaavaa. Pitkä ja vaivalloinen investointivaihe on takana, ja ilman uusia ongelmia tuloskehityksessä suunta on jatkossa ylöspäin. Korkeista arvostuskertoimista huolimatta osakkeessa on arvoa, kunhan tuloskone saadaan lopulta käyntiin. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Bittium)

Bittium on teknologiayritys, joka on erikoistunut sekä luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen, että ihmisten biosignaalien mittaamiseen ja monitorointiin sairaalan ulkopuolella kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia räätälöityjä ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Yhtiö työllistää n. 650 henkilöä ja sen kotitoimipaikka on Oulu.