Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Arvioimme Lindexin tuloksen laskevan viime vuosien poikkeuksellisen korkealta tasolta ja tavaratalojen pysyvän selvästi kassavirtanegatiivisena lähivuosina, jonka seurauksena kassaoikaistu P/E on noin 12x 2023-24. Tämä on mielestämme neutraali taso, emmekä odota merkittävää tuloskasvua keskipitkälläkään aikavälillä. Lisäksi Lindexin iso logistiikkainvestointi 2022-23 pienentää yhtiön nettokassaa, emmekä ennusta osinkoja lähivuosille.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Stockmann)

Stockmann on vuonna 1862 perustettu suomalainen vähittäiskauppaa harjoittava pörssiyhtiö. Stockmann-konsernin toiminta jakautuu kahteen liiketoimintayksikköön, jotka ovat Stockmann ja Lindex. Stockmannilla on 8 tavarataloa ja yli 450 myymälää ja toimintaa 18 maassa.