Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Titaniumin sijoitustarina on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin kuluvan vuoden aikana Baltia-rahaston onnistuneen lanseerauksen myötä. Odotammekin yhtiöltä vahvaa tuloskasvua lähivuosilta Baltian sekä Hoivan vetämänä. Osakkeen arvostus alkaa toteutuneella tuloksella olla korkeahko Titaniumin verrokkeja korkeampi riskiprofiili huomioiden ja sijoittajien tuotto muodostuukin täysin tuloskasvusta sekä vahvasta osingosta. Näkemyksemme mukaan tuloskasvun ja osingon yhdistelmä tarjoaa edelleen houkuttelevan riski/tuotto-suhteen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Titanium)

Titanium on vuonna 2009 perustettu suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Yhtiön päätuotteena on Titanium Hoivakiinteistörahasto ja pääkohderyhmänä ovat varakkaat yksityishenkilöt. Yhtiöllä on maanlaajuinen myyntiverkosto ja toimipisteitä 8 paikkakunnalla.