Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aamukatsauslivessä Martelan tulosvaroitus

Analyytikko Kinnunen kommentoi videolla Martelan tulosvaroitusta. Martelan tulovaroitus lisäsi osaltaan yhtiön kuluvan vuoden tuloskehitykseen liittyvää epävarmuutta. Tulosvaroitus ei kuitenkaan mielestämme muuttanut Martelan tuloskäänteen näkymien isoa kuvaa. Yhtiön kiinteiden kulujen viime vuosien huomattava lasku sekä veroprosentin normalisoituminen tulevat näkemyksemme mukaan nostamaan yhtiön nettotuloksen lähivuosina vuoden 2016 tasoa korkeammaksi ja pidämme osakkeen arvostustasoa edelleen houkuttelevana ennustamaamme tulostasoon suhteutettuna.

Yhtiöpäivitys on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/tulosvaroitus-ei-muuta-isoa-kuvaa

Käy kauppaa. (Martela)

Martela on vuonna 1945 perustettu käyttäjälähtöisten työ- ja oppimisympäristöjen suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Martelan tarjoama on kokonaisvaltainen, sillä yhtiön portfolio kattaa yksittäisten kaluste-, suunnittelu- ja sisustusratkaisuiden lisäksi myös kohdetilojen elinkaaripalvelut. Päämarkkina-alueita yhtiölle on Suomi, Ruotsi ja Norja, minkä lisäksi he myyvät ratkaisuja jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Tuotanto sijaitsee Suomessa ja Puolassa.