Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Fiskars: ikonisia brändejä, hidasta kasvua

Olemme julkaisseet Fiskarsista laajan raportin, joka on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/ikoninen-brandiportfolio-houkuttelevalla-hinnalla

Fiskarsin katon alta löytyy kymmeniä luxus/premium -brändejä ja myös aimo siivu Wärtsilää. Sijoittajalle Fiskars ei olekaan ehkä selkein sijoituskohde. Analyytikko Petri Kajaani käy videolla läpi, mitä kaikkea Fiskars tekee ja minkälainen sijoituskohde yhtiö on. Osakkeen halpa arvostus jättää varaa nousulle, jos yhtiö saa kannattavuuttaan kohennettua. Lyhyellä välillä markkina odottaa yhtiöltä negaria.

Seuraa Fiskarsia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fiskars

00:24 Fiskars rautalangasta vääntäen
05:00 Minkälaista kasvua Fiskars tavoittelee, ja minkälaista kasvua yhtiö on tähän asti saanut aikaan?
07:00 Wärtsilän rooli Fiskarsissa
10:45 Miksi osake näyttää niin edulliselta?
13:50 Miksi kannattavuus on verrokkeihin nähden heikompi?
15:57 Isoimmat riskit sijoittajan kannalta

Jos Wärtsilä kiinnostaa tarkemmin, siitä löytyy materiaalia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

Käy kauppaa. (Fiskars Group)

Fiskars on vuonna 1649 perustettu suomalainen kuluttajatuoteyhtiö. Yhtiön päätuoteryhmät liittyvät kotiin, askarteluun, puutarhanhoitoon, ulkoiluun, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja kattamiseen ja tuotteita myydään yli 100 maassa. Yhtiön suurimmat markkina-alueet ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. Fiskars palvelee ihmisiä ympäri maailmaa brändiportfoliolla, johon kuuluu kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwdood. Tuotteista noin puolet valmistetaan yhtiön omissa tehtaissa ja noin puolet tulevat alihankkijoilta.