Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Herantis Pharma H2'18 haastattelu

Herantis Pharman toimitusjohtaja Pekka Simula Inderesin Pulkkisen haastattelussa. Ensimmäisessä haastattelussa käydään läpi, mitä Herantis Pharma tekee, missä vaiheessa lääkekehitys on, minkälainen kassatilanne on ja minkälainen dynamiikka lääkehityksen alalla vallitsee. Riskit lääkekehitysyhtiöissä ovat korkeat. Lopuksi Verneri kysyy, miten Herantis Pharma aikoo välttää Fit Biotechin kohtalon. Kysymykset alla.

Herantis Pharmasta käydään Sijoitusfoorumilla keskustelua täällä https://keskustelut.inderes.fi/t/herantis-pharma-ketju/525/11

Herantis Pharma ei ole Inderesillä analyytikkoseurannassa.

00:00 Mitä yhtiö tekee
00:55 Mitä CDNF ja Lymfactin lääkeaihiot ovat ja missä vaiheessa ne etenevät?
02:34 Onko näiden lääkeaihioiden kehityksen ja tutkimuksen osalta ollut kuinka paljon ulkopuolista kiinnostusta? Tätä nyt ei varmaan kovin tarkkaan voi avata mutta ihan yleisellä tasolla, kun esim. Parkinsonin tauti kuitenkin on aika "iso juttu" ja nykyiset hoitokeinot hyvin rajallisia.
04:15 Mihin asti teidän nykyinen kassatilanne riittää, huomioiden valmistelussa oleva osakeanti?
05:30 Foorumilta: Onko teillä muuten arvioita tai valistuneita arvauksia siitä, paljonko CDNF:n ja Lymfactinin kliinisten tutkimusten saattaminen loppuun asti tulisi tästä hetkestä eteenpäin maksamaan? Olettaen siis, että kaikki sujuisi hyvin ja saataisiin haluttuja tuloksia? Kysymyksessä lienee takana pelko siitä, että tämä on niin kallista että nykyiset omistajat dilutoituu olemattomiin ennen maaliin pääsyä, jos sinne päästäisiin.
08:25 Rinnakkaislistautuminen First North Tukholmaan? Mitä etuja?
09:40 Miten vältätte Fit Biotechit?

Käy kauppaa. (Herantis Pharma)

Herantis on vuonna 2008 perustettu suomalainen lääketeollisuuden yritys. Herantis Pharma on erikoistunut tuomaan varhaisen kehitysvaiheen tutkimuslöydöksiä kliinisiin lääketutkimuksiin, pyrkien kehittämään niistä uusia lääkkeitä. Yhtiö tekee mm. tutkimusta ja lääkekehitystä CDNF:ään perustuvien hoitojen kehittämiseksi Parkinsonin tautiin ja vastaaviin hermorappeumasairauksiin kuten Lewyn kappale -tautiin.