Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Miten tekoäly vaikuttaa Revenioon?

Revenio julkisti tänään vuoden 2018 ensimmäisen kvartaalin tuloksen (https://www.inderes.fi/tiedotteet/revenio-group-oyj-osavuosiraportti-11-...).

Revenion tj Timo Hildén aamarilivessä. Analyytikko Rautanen kysyy yhtiön alkuvuoden sujumisesta ja miten tekoäly vaikuttaa terveysteknologiaan? Mitä aihioille kuuluu?

Revenion yhtiösivuille löytää täältä. :) https://www.inderes.fi/yhtiot/revenio-group

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.