Revenio Group
KURSSI
36.7 EUR -1.69%
OSTO 36.54 ALIN 36.12 VAIHTO (KPL) 4 157
MYYNTI 36.59 YLIN 37.02 VAIHTO (VAL) 0,152 Milj. EUR
KURSSI
36.7 EUR -1.69%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Icaren nykyisissä ja tulevissa tuotteissa vahvaa kasvupotentiaalia
Onnistuminen kasvupotentiaalin hyödyntämisessä ennen patenttisuojan heikentymistä
Osakekurssiin ladattu kovat kasvuodotukset, ei sijaa pettymyksille

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
19.6.
2017

Revenion yhtiöraportin perkaus

Analyytikko Rautanen käy videolla läpi perusteellisesti Reveniota sijoituskohteena Tarkistamme Revenion tavoitehintaa ja suositusta arvioituamme yhtiön osakkeen arvostustasoa, tuoteportfolion kehitysvaiheita, patenttisuojaa ja strategiaa. Reveniolla on erinomaiset tuloskasvunäkymät ja merkittävää kasvupotentiaalia vielä jäljellä. Emme kuitenkaan näe osakkeessa nousuvaraa korkeasta arvostustasosta johtuen.

Laajan yhtiöraportin voi lukea maksutta https://www.inderes.fi/aika-katsoa-pidemmalle-tulevaisuuteen

Tyyppi: news
19.6.
2017

Olemme tänään julkaisseet Revenio Groupista kattavan yhtiöraportin, joka on luettavissa maksutta täältä.

Tyyppi: company_report
19.6.
2017

Tarkistamme Revenion tavoitehintaa ja suositusta arvioituamme yhtiön osakkeen arvostustasoa, tuoteportfolion kehitysvaiheita, patenttisuojaa ja strategiaa. Reveniolla on erinomaiset tuloskasvunäkymät ja merkittävää kasvupotentiaalia vielä jäljellä. Emme kuitenkaan näe osakkeessa nousuvaraa korkeasta arvostustasosta johtuen.

Tyyppi: inderes_qa
11.6.
2017

Hei, Glaukoomaa sairastavien lisäksi säännöllisiä silmätarkastuksia tarvitsevat myös diabeetikot. Molemmissa potilasryhmissä potilasmäärän oletettu kasvu on ~50% seuraavan 20v aikana. Otatteko markkinan luontaisen kasvun huomioon ennusteissanne, samoin huomioitteko diabeetikot markkinan suuruutta arvioidessanne. Gaukoomaa sairastavien määrä on samaa suuruusluokkaa kuin diabeetikoiden määrä. Ps. Hyvää Juhannusta ja kiitos erinomaisesta työstänne!

Tyyppi: inderes_qa
7.6.
2017

Hei inderes väki! Olen miettinyt että onko teillä jokin ns. "henkilökohtainen rajahinta" milloin myytte osakkeita. Esimerkiksi revenio on teidän salkussa n. +850%, jos kurssi lähtisi laskuun , kuinka pitkälle katsotte vai myyttekö viim. esim +800 kohdalla etc? Koetteko että reveniolla on vielä nousupotentiaalia? Onko realisoinnin este veroseuraamukset, osinko jne?

Tyyppi: inderes_qa
31.5.
2017

Hei, Onko teillä listattu tai jopa tehty rankingia siitä mitkä yritykset todennäköisimmin seuraavaksi ostetaan pois pörssistä?

Tyyppi: inderes_qa
8.5.
2017

Sujuuko vaihtokoneiden jälleenmyynti riittävän hyvin ja kustannustehokkaasti ja mihin maihin?

Tyyppi: inderes_qa
2.5.
2017

Hei, Olen usein pohtinut prosesseja tuloksen ennustamisen takana. Pystyttekö laveasti avaamaan näitä prosesseja tuloksen ennustamisen takana?

(otsikko muokattu kysymysmuotoon)

Sivut

Revenio Group

ISIN: 
FI0009010912
Inderes company category: 
Laatuyhtiöt Mallisalkussa
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Top 3 Case body: 
  • Revenion HOME-tuotteelle saama Yhdysvaltojen FDA-myyntilupa poisti osakkeesta merkittävän epävarmuustekijän, minkä odotamme tukevan yhtiön osakekurssia lyhyellä aikavälillä. HOME-tuote tukee Revenion Icaren liikevaihdon vahvan kasvun jatkumista ja tarjoaa huomattavaa pitkän aikavälin kasvupotentiaalia, sillä kotimittauksessa Icare voi myydä useita laitteita silmälääkäriä kohden.
  • Arviomme mukaan Reveniolla on edellytykset vahvaan tuloskasvuun lähivuosina. Yhtiö on tuonut markkinoille ja saanut myyntiluvat kahdelle merkittävälle tuotelanseeraukselle (HOME ja ic100). Yhtiön liikevaihdon kasvun jatkumisen pitäisi heijastua hyvällä operatiivisella vivulla tulokseen. Yhtiöllä on myös kehitysputkessa täysin uusia tuotteita, jotka tukevat pitkän aikavälin kasvunäkymää.
  • Revenion Icarella on erittäin kilpailukykyinen tuote, vahva kilpailusuoja, erinomainen kannattavuus ja kassavirta sekä vahva kasvunäkymä ja -potentiaali. Vaikka tämän vuoden P/E nousee yli 30x tasolle, pidämme arvostusta kohtuullisena tuloskasvun painaessa nopeasti kertoimia alemmalle tasolle. 
Date of top 3: 
Torstai, maaliskuu 23, 2017
Not under coverage: 
Revenio lyhyesti

Revenio-konsernin liiketoiminnat on jaettu 1.12.2012 alkaen kahteen toimialaan ja raportoitavaan segmenttiin.

Revenio Terveysteknologia

Revenio Terveysteknologia -segmentin liiketoiminnan muodostaa Icare Finland Oy:n harjoittama liiketoiminta ja osa konsernin emoyhtiön toiminnoista.

Lisäksi Revenio-konserni omistaa 53 %:n osuuden osteoporoosin seulontaan, seurantaan ja diagnoosiin erikoistuneesta Oscare Medical Oy:stä.

Konsernin kasvun mahdollisuudet nähdään Terveysteknologia-segmentissä, johon ollaan panostamassa voimakkaasti. Nykytuotteista laajalti patentoitu Icare-tuoteperhe on konsernin menestyksen kulmakivi. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio Teknologia ja Palvelut

Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Segmentin liiketoiminnoille on yhteistä globaalit markkinat ja oman alansa kärkeä edustavat teknologiatuotteet ja -palvelut.

Revenion sijoittajasivuille