Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Revenio Group

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Icaren nykyisissä ja tulevissa tuotteissa vahvaa kasvupotentiaalia
Onnistuminen kasvupotentiaalin hyödyntämisessä ennen patenttisuojan heikentymistä
Osakekurssiin ladattu kovat kasvuodotukset, ei sijaa pettymyksille

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
21.4.
2017

Nostamme Revenion tavoitehintaa 39,0 euroon (aik. 37,5 EUR) ja pidämme lisää-suosituksen ennallaan lievästi odotuksiamme paremman Q1-tuloksen jälkeen. Revenion sijoitustarina on HOME-tuotteen FDA-luvan jälkeen käytännössä virheetön ja siitä on vaikea löytää muita heikkouksia, kuin osakkeen arvostustaso, joka ei juurikaan anna tilaa negatiivisille yllätyksille. Vuoden 2017 aikana yhtiötä tukee voimakas tuloskasvu ja HOME-tuotteen potentiaalista aletaan saada ensimmäisiä merkkejä, minkä takia emme vielä kääntyisi voittojen kotiuttamiseen korkeasta arvostuksesta huolimatta (2017e P/E 38x).

Tyyppi: morning_review
21.4.
2017
Alaotsikot:
 • Ranskan presidentinvaalien tasainen kärki pitää epävarmuustekijät korkealla
 • Elisa päivitys - ohjeistuksen nosto linjassa odotusten kanssa
 • Tulosennakoissa DeeTee, Valmet, Metso, Ponsse, UPM, Suominen, Kemira

Revenion Q1:n kasvu osui odotuksiimme ja tulos oli hieman ennusteita parempi. Kulurakenteen kasvun tasautuessa tulosvipu tulee nyt odotetusti läpi.

Tyyppi: video
20.4.
2017

Revenio Group Q1 tulos

Revenio Group Q1-tulos osui ennusteisiin. Revenion CFO Robin Pulkkinen käy Inderesin Pulkkisen kanssa livehaastiksessa vuoden 2017 näkymiä ja tunnelmia, miten HOME:n myynti on lähtenyt käyntiin ja minkälainen on patenttisuojan tilanne tällä hetkellä.

Tyyppi: morning_review
18.4.
2017
Alaotsikot:
 • Poliittiset jännitteet varjostavat vahvoja talouslukuja
 • Revenio Q1 torstaina - odotamme vakaata tuloskasvua

Elisa julkistaa Q1-tuloksensa ylihuomenna torstaina noin kello 8:30. Odotamme Elisan liikevaihdon kasvun jatkuneen Q1:lla Anvian toimintojen vetämänä.

Tyyppi: morning_review
12.4.
2017
Alaotsikot:
 • Oriola päivitys - emme näe osakkeessa lyhyellä tähtäimellä nousuvaraa
 • Case: Konepajoilla tukevat kassat yritysostoihin
 • Euroalueen teollisuustuotanto edelleen vaisua
Tyyppi: video
5.4.
2017

Saako analyytikko spekuloida?

Inderesin analyytikko/toimitusjohtaja Mikael Rautanen pohtii, saako analyytikko spekuloida. Verneri esittää Inderes Q&A:han tulleen kysymyksen, minkälainen ostokohde Revenio Group tai sen osa Icare olisi. Spekulaatiovaroitus! Tätä emme tee usein.

iframe{ width:100% !important; }
Tyyppi: inderes_qa
28.3.
2017

Inasen tylsän puoleista ja tapahtumaköyhää tuolla pörssirintamalla, eli passeli tovi leikkiä ajatusleikkejä mahdollisuuksien maailmoissa. Revenion saadessa vihdoin lupansa, spekulaatiot Revenion päätymisestä ostokohteeksi lisääntyivät. Taipuisikohan hra. Rautanen avaamaan omia ajatuksiaan aiheesta analyytikolle epätyypillisen jossittelun merkeissä? Esim. millaista hyötyä isompi toimija voisi saavuttaa Icarella Reveen verrattuna? Ja ottaen huomioon, että tämän päivän Revenio lienee aika yksi yhteen Icaren kanssa, olisi mielenkiintoista kuulla, miten analyytikkonne näkisi mahdollisen myynnin tapahtuvan? Vain osa firmasta (Icare) vai koko lafka? Jos vain osa, kuinkas sitten siitä eteenpäin?

Tyyppi: morning_review
23.3.
2017
Alaotsikot:
 • KONE päivitys - raaka-aineet uhkaavat hissimyynnin kannattavuutta
 • Restamax päivitys - odotamme vahvaa tuloskasvua
 • Revenio päivitys - HOME-tuotteen FDA-lupa poistaa epävarmuutta osakkeesta

Nostamme TOP3-listallemme Revenion, joka varmisti eilen saaneensa HOME-tuotteelleen FDA-myyntiluvan Yhdysvalloissa. 

Revenio Group

ISIN: 
FI0009010912
Inderes company category: 
Mallisalkussa
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Top 3 Case body: 
 • Revenion HOME-tuotteelle saama Yhdysvaltojen FDA-myyntilupa poisti osakkeesta merkittävän epävarmuustekijän, minkä odotamme tukevan yhtiön osakekurssia lyhyellä aikavälillä. HOME-tuote tukee Revenion Icaren liikevaihdon vahvan kasvun jatkumista ja tarjoaa huomattavaa pitkän aikavälin kasvupotentiaalia, sillä kotimittauksessa Icare voi myydä useita laitteita silmälääkäriä kohden.
 • Arviomme mukaan Reveniolla on edellytykset vahvaan tuloskasvuun lähivuosina. Yhtiö on tuonut markkinoille ja saanut myyntiluvat kahdelle merkittävälle tuotelanseeraukselle (HOME ja ic100). Yhtiön liikevaihdon kasvun jatkumisen pitäisi heijastua hyvällä operatiivisella vivulla tulokseen. Yhtiöllä on myös kehitysputkessa täysin uusia tuotteita, jotka tukevat pitkän aikavälin kasvunäkymää.
 • Revenion Icarella on erittäin kilpailukykyinen tuote, vahva kilpailusuoja, erinomainen kannattavuus ja kassavirta sekä vahva kasvunäkymä ja -potentiaali. Vaikka tämän vuoden P/E nousee yli 30x tasolle, pidämme arvostusta kohtuullisena tuloskasvun painaessa nopeasti kertoimia alemmalle tasolle. 
Date of top 3: 
Torstai, maaliskuu 23, 2017
Revenio lyhyesti

Revenio-konsernin liiketoiminnat on jaettu 1.12.2012 alkaen kahteen toimialaan ja raportoitavaan segmenttiin.

Revenio Terveysteknologia

Revenio Terveysteknologia -segmentin liiketoiminnan muodostaa Icare Finland Oy:n harjoittama liiketoiminta ja osa konsernin emoyhtiön toiminnoista.

Lisäksi Revenio-konserni omistaa 53 %:n osuuden osteoporoosin seulontaan, seurantaan ja diagnoosiin erikoistuneesta Oscare Medical Oy:stä.

Konsernin kasvun mahdollisuudet nähdään Terveysteknologia-segmentissä, johon ollaan panostamassa voimakkaasti. Nykytuotteista laajalti patentoitu Icare-tuoteperhe on konsernin menestyksen kulmakivi. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio Teknologia ja Palvelut

Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Segmentin liiketoiminnoille on yhteistä globaalit markkinat ja oman alansa kärkeä edustavat teknologiatuotteet ja -palvelut.

Revenion sijoittajasivuille