Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Q3'20: Iskukykyä piisaa

Revenion iCaren silmänpainemittarien myynti veti kolmannella vuosineljänneksellä vahvasti erityisesti USA:ssa. Myös kuvantamislaitteissa myynti alkoi virkistyä neljänneksen aikana. Toimitusjohtaja Jouni Toijala käy läpi Revenion kulunutta vuotta ja koronaviruksen vaikutuksia yhtiöön analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa. Lisäksi Toijala avaa Cutica-tuotteen alaskirjausta.

Revenion 7-9/2020-osavuosiraportti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/revenio-group-oyj-osavuosiraportti-...
Analyytikon kommentti neljännesraportista luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/revenio-q3-yhtio-puski-eteenpain-valuu...

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:10 Miten kolmas neljännes meni Reveniolla?
02:47 Millainen uhka toinen korona-aalto on hyvän kehityksen jatkolle?
04:07 Mitkä tekijät mahdollistaneet hyvän myynnin kehityksen?
05:08 Cutica-tuotteen alaskirjaus
06:21 Ventica-tuotteen arviointi
06:50 Onko USA:n toimitushaasteet selätetty?
08:26 Miten Centervuon integraatiotyö on edennyt?
10:38 Miten oletettu kiinnostus HOME-tuotetta kohtaan on realisoitunut?

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva silmän diagnostiikan ja oftalmologisten laitteiden globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet, silmänpohjan kuvantamislaitteet ja perimetrit. Glaukooman tunnistamisen, diagnoosin ja hoidon aikaisen seurannan tärkeimmät työkalut ovat silmänpaineen mittaus (tonometria), silmänpohjan kuvantaminen ja näkökenttätutkimus (perimetria).