Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Q3'20: Iskukykyä piisaa

Revenion iCaren silmänpainemittarien myynti veti kolmannella vuosineljänneksellä vahvasti erityisesti USA:ssa. Myös kuvantamislaitteissa myynti alkoi virkistyä neljänneksen aikana. Toimitusjohtaja Jouni Toijala käy läpi Revenion kulunutta vuotta ja koronaviruksen vaikutuksia yhtiöön analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa. Lisäksi Toijala avaa Cutica-tuotteen alaskirjausta.

Revenion 7-9/2020-osavuosiraportti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/revenio-group-oyj-osavuosiraportti-...
Analyytikon kommentti neljännesraportista luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/revenio-q3-yhtio-puski-eteenpain-valuu...

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:10 Miten kolmas neljännes meni Reveniolla?
02:47 Millainen uhka toinen korona-aalto on hyvän kehityksen jatkolle?
04:07 Mitkä tekijät mahdollistaneet hyvän myynnin kehityksen?
05:08 Cutica-tuotteen alaskirjaus
06:21 Ventica-tuotteen arviointi
06:50 Onko USA:n toimitushaasteet selätetty?
08:26 Miten Centervuon integraatiotyö on edennyt?
10:38 Miten oletettu kiinnostus HOME-tuotetta kohtaan on realisoitunut?

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.