Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sievi Capital Q1'20: Tapahtumarikas neljännes

Toimitusjohtaja Päivi Marttila käy analyytikko Olli Vilpon haastattelussa ensimmäisen neljänneksen tapahtumia, koronaviruksen vaikutuksia Sievi Capitalin kohdeyhtiöiden liiketoimintaan ja yrityskauppamarkkinoihin.

Videon kysymykset kellotettuna
00:20 Indoor Group: Millainen käsitys teillä on kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden markkinoiden kehittymisestä koronaviruksen aikana ja miten valmis Indoor Group on valmis verkkokaupan murrokseen?
02:30 Miten Indoor Groupissa aloittamanne sopeutustoimien läpivienti on edennyt?
03:40 Millainen luotto teillä on Nordic Rescue Groupin kasvutarinan jatkumiseen?
05:20 Mitkä ovat sijoittajalle tärkeimmät seurattavat markkina-ajurit, jotka vaikuttavat KH-Koneet Groupiin kehitykseen?
07:50 Mitä pääomasijoittajan näkökulmasta yrityskaupparintamalla nyt tapahtuu?

Sievi Capitalia voi seurata: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sievi-capital.

Käy kauppaa. (Sievi Capital)

Sievi Capital on vuonna 2012 perustettu pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista. Yhtiöllä on omistuksia tällä hetkellä Indoor Groupissa, KH-Koneet Groupissa, Logistikaksessa, NRG:ssä ja HTJ:ssä.