Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sievi Capital Q1'20: Tapahtumarikas neljännes

Toimitusjohtaja Päivi Marttila käy analyytikko Olli Vilpon haastattelussa ensimmäisen neljänneksen tapahtumia, koronaviruksen vaikutuksia Sievi Capitalin kohdeyhtiöiden liiketoimintaan ja yrityskauppamarkkinoihin.

Videon kysymykset kellotettuna
00:20 Indoor Group: Millainen käsitys teillä on kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden markkinoiden kehittymisestä koronaviruksen aikana ja miten valmis Indoor Group on valmis verkkokaupan murrokseen?
02:30 Miten Indoor Groupissa aloittamanne sopeutustoimien läpivienti on edennyt?
03:40 Millainen luotto teillä on Nordic Rescue Groupin kasvutarinan jatkumiseen?
05:20 Mitkä ovat sijoittajalle tärkeimmät seurattavat markkina-ajurit, jotka vaikuttavat KH-Koneet Groupiin kehitykseen?
07:50 Mitä pääomasijoittajan näkökulmasta yrityskaupparintamalla nyt tapahtuu?

Sievi Capitalia voi seurata: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sievi-capital.

Käy kauppaa. (Sievi Capital)

Sievi Capital on vuonna 2012 perustettu pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy omistamaan ja kehittämään suomalaisia listaamattomia pk-yrityksiä. Sievi Capital tekee enemmistösijoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, joiden liikevaihto sijoitushetkellä vaihtelee tyypillisesti 15-100 miljoonan euron välillä. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.