Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sievi Capital: Taseessa on taikaa

Sievi Capital keskittyy pääomasijoitusten tekemiseen pelkästään listaamattomissa, kassavirtapositiivisissa yhtiöissä ja samalla kohdeyhtiöissä tavoitellaan enemmistöosuutta. Nykyisistä omistuksista vuonna 2017 hankitut Indoor Group ja KH-Koneet ovat kehittyneet Sievi Capitalin alaisuudessa erittäin hyvin. Loput omistukset hankittiin viime vuonna ja näemme niissä myös potentiaalia. Uskomme myös uusia yritysostoja tehtävän jo tänä vuonna.

Laaja raportti: https://www.inderes.fi/fi/taseessa-merkittavaa-piilevaa-arvoa

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:20Millainen sijoitusyhtiö Sievi Capital on?
01:30 Sievin track-record
02:04 Indoor Groupin mahdollinen listautuminen
3:03 KH-Koneet Groupin tilanne
5:16 Nordic Recuen koronataistelu
6:29 Logistikas Groupin haltuunotto
8:21 Sievi Capitaliin liittyvät riskit
9:29 Osakkeen arvostus

Käy kauppaa. (Sievi Capital)

Sievi Capital on vuonna 2012 perustettu pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista. Yhtiöllä on omistuksia tällä hetkellä Indoor Groupissa, KH-Koneet Groupissa, Logistikaksessa, NRG:ssä ja HTJ:ssä.