Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Timo Hildénillä on yli 30 vuoden kokemus terveysteknologian alan yritysten yleisjohdon, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ennen Icarea ja Reveniota Thermo Fisher Scientific:ssa, Thermo Electron:ssa Labsystems:ssä, ja Orion-Yhtymässä. Hän on ollut mukana lukuisissa yritysostoissa Thermon palveluksessa ollessaan. Hildén on toiminut hallituksen jäsenenä Medisize Oy:ssä sekä Thermon Suomen yhtiön ja sen ulkomaisten tytäryhtiöiden hallituksissa sekä Yleisessä Teollisuusliitossa ja FIHTA:ssa.

Timo Hildén, toimitusjohtaja, Revenio Group Oyj

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.