Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Solwers: Ketterä kasvaja

inderesTV 21.06.2021 16:18 Solwers

Solwers: Ketterä kasvaja

Aloitamme Solwersin seurannan. Lyhyen toimintahistoriansa aikana Solwers on kasvanut voimakkaasti ja etenkin yritysostoilla. Poikkeuksellisen liiketoimintamallin ja listautumisella kerättyjen varojen ansiosta yhtiöllä on arviomme mukaan hyvät edellytykset toteuttaa epäorgaanisen kasvun strategiaansa pirstaloituneella markkinalla myös tulevaisuudessa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Solwersia voi seurata: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/solwers
Laaja raportti luettavissa: https://www.inderes.fi/sites/default/files/company-reports/solwers_seura...

- Videon aiheet -
00:00 Aloitus
00:14 Solwers rautalangasta väännettynä
01:09 Markkinat ja sen kehitys
03:36 Asiakkaat ja palvelut
05:07 Toimintamalli
07:53 Markkinariski
09:01 Arvonluonti ja arvostuskertoimet

Solwersin toiminta käynnistyi vuonna 2017 ja tänä päivänä se on nopeasti kasvava yhtiö, jonka 23 omilla nimillään toimivaa tytäryhtiötä ja noin 600 asiantuntijaa tarjoaa erilaisia suunnittelupalveluja kestävämpiin elinympäristöihin. Konserni toimii arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, sähkö-, automaatio- ja sähkönsiirtosuunnittelun, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden, taloushallinnon ja digitaalisten ratkaisujen sekä logistiikkaratkaisujen palveluntarjoajana Suomessa ja Ruotsissa.