Suomen Hoivatilat Oyj kutsuu analyytikot ja institutionaaliset sijoittajat Helsingissä järjestettävään pääomamarkkinapäiväänsä torstaina 10. tammikuuta 2019. Tapahtuma alkaa klo 9:00 ja päättyy noin klo 11:20. Tilaisuus järjestetään Pörssitalossa (Lehteri) osoitteessa Fabianinkatu 14, Helsinki.

Pääomamarkkinapäivän tarkoituksena on tarjota tietoa Hoivatilojen nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Hoivatilojen taloudelliset tavoitteet vuosille 2019-2021 julkaistiin 14.12.2018 ja tilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden kuulla, kuinka Hoivatilat pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet.

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.