Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

UB:lla edellytykset tuloskasvuun, mutta sen eteen tulee tehdä töitä

United Bankersin alkuvuosi on mennyt odotuksiemme mukaan. Jotta ennustamamme tuloskasvu realisoituu, tulee UB:n uusmyynnin jatkua hyvänä, markkinatilanteen tulee säilyä kohtuullisena ja kulutehokkuuden parantua.

Markkinatilanne on tällä hetkellä kaksijakoinen: pääomamarkkina on elpynyt vuoden 2018 lopun kuopasta, mutta sijoittajat ovat varovaisia, ja markkinan yleinen epävarmuus on tarttunut sijoittajiin.

00:24 Sijoituspalveluyhtiöiden markkinatilanne
02:40 SPL-yrityskaupan synergiat
04:14 Onko yhtiö ostokohde vai ostaja?
05:51 Mitä pitää tapahtua, jotta ennustamasi tulosparannus realisoituu?
07:43 Osingot
09:03 Saulin näkemys UB:sta

Lue yhtiöraportti (Premium-jäsenille) täältä: https://www.inderes.fi/fi/alkuvuosi-sujunut-odotetun-hyvin
Seuraa yhtiötä täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/united-bankers

Käy kauppaa. (United Bankers)

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankersin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 139 työntekijää (FTE) sekä 32 asiamiestä (6/2019). United Bankers -konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 33,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 7,3 miljoonaa euroa.