Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

United Bankers: aurinkoinen alkuvuosi

United Bankersin alkuvuosi lähti sujuvasti liikkeelle sijoituspalveluyhtiöille positiivisen markkinasentimentin saattelemana. Yhtiö on kehittynyt oikeaan suuntaan ja kannattavan kasvun ura näyttää jatkuvan. Kuluva vuosi näyttää myös varsin positiiviselta tuottosidonnaisten palkkioiden ja hallinnoitavan sijoitusvarallisuuden määrän kasvun takia.

-Videon aiheet-

00:15 United Bankersin alkuvuosi
1:18 Tavoitehinnan muutos ja suositus
3:19 Miltä tulevaisuus näyttää
5:33 Oleelliset riskit

Yhtiöraportin voit lukea täältä: https://www.inderes.fi/fi/alkuvuosi-mennyt-selvasti-odotuksia-paremmin
United Bankersia voit seurata täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/united-bankers

Käy kauppaa. (United Bankers)

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. Yhtiö on keskisuuri toimija kotimaisessa sijoituspalvelukentässä. Listatuille finanssialan palveluyrityksille tyypillisesti yhtiön henkilöstö on merkittävänä omistajana ja omistaa yli 60 % yhtiön osakekannasta. United Bankers siirtyi Helsingin pörssin päälistalle kesäkuussa 2020. Asiakkaita UB:lla on noin 14100 ja yhtiön 4,8 miljardin euron hallinnoitavasta varallisuudesta selkeä enemmistö tulee yksityissijoittajilta.