Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Cibus Nordic Real Estate
998 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 117.80 ALIN 117.00 VAIHTO (KPL) 170 349
MYYNTI 118.00 YLIN 120.60 VAIHTO (VAL) 20,157 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
27.3.
2020

Koronaepidemia ei arviomme mukaan vaikuta juurikaan Cibuksen vuokratuottoihin, mutta rahoituksen saatavuuden heikentyminen ja sen hinnan nousu heikentävät yhtiön tulosta sekä kasvunäkymiä ja nostavat hieman osakkeen riskiprofiilia. Olemme laskeneet Cibuksen ennusteitamme selvästi, mutta ennustamme yhtiön pystyvän ylläpitämään nykyistä 0,89 euron osakekohtaista osinkoaan lähivuodet. Osakkeen voimakkaan kurssilaskun jälkeen arvostus on mielestämme palannut järkevälle tasolle ja tuotto-odotus on jo varovaisen houkutteleva.

Tyyppi: news
27.3.
2020

Koronaepidemia ei arviomme mukaan vaikuta juurikaan Cibuksen vuokratuottoihin, mutta rahoituksen saatavuuden heikentyminen ja sen hinnan nousu heikentävät yhtiön tulosta sekä kasvunäkymiä ja nostavat hieman osakkeen riskiprofiilia.

Tyyppi: company_report
6.3.
2020

Ruotsiin laajentuminen oli mielestämme strategisesti järkevä liike ja Coop-kiinteistöportfolion hankintahinta oli yhtiölle kohtuullinen. Olemme nostaneet ennusteitamme ja paremman näkyvyyden sekä riskiprofiilin laskun takia osakkeelle voidaan mielestämme perustella hieman aikaisempaa korkeammat arvostuskertoimet. Cibuksen osinkotuotto on korkea, mutta korkean arvostustason takia tuotto-odotus ei mielestämme ole riittävä.

Tyyppi: news
6.3.
2020

Nostamme Cibuksen tavoitehintamme 145 SEK-tasolle (aik. 140 SEK), mutta toistamme aikaisemman vähennä-suosituksemme. Ruotsiin laajentuminen oli mielestämme strategisesti järkevä liike ja kiinteistöportfolion hankintahinta oli yhtiölle kohtuullinen.

Tyyppi: news
5.3.
2020

Cibus tiedotti eilen laajentuvansa Ruotsiin ostamalla 111 Supermarket-kiinteistöä käsittävän 118 000 neliön kiinteistöportfolion noin 1,9 miljardin Ruotsin kruunun hintaan eli noin 180 MEUR:lla vähittäiskauppaketju Coopilta.

Tyyppi: company_report
28.2.
2020

Cibuksen eilinen Q4-raportti oli operatiivisesti odotustemme mukainen ja ennusteemme säilyivät sen myötä käytännössä muuttumattomina. Cibuksen osinkotuotto on korkea 6,4 % ja ennustamme yhtiön yltävän tavoittelemaansa noin 5 % vuodessa kasvavaan osinkoon vuodet 2020-2021. Osakkeen arvostustaso on kuitenkin mielestämme korkeahko ja arvostustason laskuvara huomioiden osakkeen tuotto-odotus ei ole riittävän houkutteleva 12 kuukauden tähtäimellä.

Tyyppi: news
28.2.
2020

Tyyppi: news
5.12.
2019

Cibus tiedotti eilen toteuttaneensa kolme päivittäistavarakauppakiinteistöä käsittävän portfolion hankinnan. Kaikki kolme kiinteistöä on vuokrattu Tokmannille pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ja ne sijaitsevat Pieksämäellä, Varkaudessa ja Kiteellä.

Tyyppi: video
19.11.
2019

Cibuksen osake on noussut messevästi tänä vuonna. Huolimatta 7 % osinkotuotosta ei osakkeen arvostus maistu. Sen lisäksi nyt hyvältä näyttävä tuloskasvu tyssää pian ilman ulkoista rahoitusta. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi.

Seuraa Cibusta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/cibus-nordic-real-estate

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/vahva-kehitys-jo-osakkeen-hinnassa

 

 

Cibus Nordic Real Estate

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Cibus Nordic Real Estate

Cibus on kiinteistöyhtiö, joka on listattu Nasdaq First Northissa Tukholmassa. Yhtiön liiketoiminta on hankkia, kehittää ja hallita laadukkaita kiinteistöjä Pohjoismaissa, joissa on hyvämaineinen ruokakauppa ja alennusmyymäläketjut ankkurivuokralaisina. Tällä hetkellä yhtiöllä on Suomessa ja Ruotsissa 250 kiinteistöä. Suurimmat vuokralaiset ovat Kesko, Tokmanni, Coop ja S-ryhmä.