Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Cibus Nordic Real Estate
748 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 0.00 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
5.12.
2019

Cibus tiedotti eilen toteuttaneensa kolme päivittäistavarakauppakiinteistöä käsittävän portfolion hankinnan. Kaikki kolme kiinteistöä on vuokrattu Tokmannille pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ja ne sijaitsevat Pieksämäellä, Varkaudessa ja Kiteellä.

Tyyppi: video
19.11.
2019

Cibuksen osake on noussut messevästi tänä vuonna. Huolimatta 7 % osinkotuotosta ei osakkeen arvostus maistu. Sen lisäksi nyt hyvältä näyttävä tuloskasvu tyssää pian ilman ulkoista rahoitusta. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi.

Seuraa Cibusta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/cibus-nordic-real-estate

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/vahva-kehitys-jo-osakkeen-hinnassa

 

 

Tyyppi: company_report
18.11.
2019

Cibuksen Q3-raportti oli operatiivisesti ennusteemme mukainen ja teimme sen myötä vain pieniä ennustetarkennuksia. Näkemyksemme yhtiöstä säilyy isossa kuvassa ennallaan. Cibuksen kassavirtaan perustuvan noin 7 %:n osinkotuoton saavuttamiseen liittyvä riski on mielestämme matala huomioiden kassavirtojen hyvä ennustettavuus ja liiketoiminnan vähäinen suhdanneherkkyys. Ennustamme osingon kasvavan noin 5 % vuosittain vuodet 2019-2021. Osakkeen arvostustaso on kuitenkin alkuvuoden kurssinousun myötä mielestämme noussut jo korkeaksi ja näemme arvostustasossa laskuvaraa 12 kk tähtäimellä. 

Tyyppi: company_report
2.9.
2019

Cibuksen Q2-raportti oli operatiivisesti hieman pehmeä, mutta tämän taustalla olivat pääasiassa kertaluonteiset tekijät. Raportoitu Q2-tulos ylitti ennusteemme selvästi korkeiden positiivisten kiinteistöjen arvonmuutosten myötä. Näkemyksemme osakkeesta säilyy isossa kuvassa ennallaan. Yhtiön kassavirtaan perustuvan noin 7 %:n osinkotuoton saavuttamiseen liittyvä riski on mielestämme matala huomioiden kassavirtojen hyvä ennustettavuus ja liiketoiminnan vähäinen suhdanneherkkyys. Ennustamme osingon kasvavan noin 5 % vuosittain vuodet 2019-2021.

Tyyppi: news
1.7.
2019

Cibus Nordic Real Estate tiedotti perjantaina kolmesta uudesta päivittäistavarakiinteistön hankinnasta. Hankittavat kiinteistöt sijaitsevat Limingassa, Jämsässä ja Virroilla ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 11 000m2.

Tyyppi: news
6.6.
2019

Kävimme keskiviikkona haastattelemassa Cibuksen maaliskuussa aloittanutta uutta toimitusjohtajaa Sverker Källgårdenia ja toukokuussa aloittanutta uutta talousjohtajaa Pia-Lena Olofssonia.

Cibus Nordic Real Estate

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Cibus Nordic Real Estate

Cibus on kiinteistöyhtiö, joka on listattu Nasdaq First Northissa Tukholmassa. Yhtiön liiketoiminta on hankkia, kehittää ja hallita laadukkaita kiinteistöjä Pohjoismaissa, joissa on hyvämaineinen ruokakauppa ja alennusmyymäläketjut ankkurivuokralaisina. Tällä hetkellä yhtiöllä on Suomessa 126 kiinteistöä. Pääasialliset vuokralaiset ovat Kesko (58% kiinteistöistä), Tokmanni (25%) ja S-ryhmä (8%). Lisäksi 6% kiinteistöistä luovutetaan muille päivittäistavaratoimijoille, kuten Lidlille, Halpa-Hallille tai itsenäisille päivittäistavarakaupoille.