Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

F-Secure

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
30.4.
2021

F-Securen Q1-raportti oli kasvun osalta odotettu, mutta tuloksen osalta hieman odotuksiamme parempi. Yhtiö piti näkymänsä odotetusti ennallaan ja tänä vuonna kaikkien liiketoimintojen odotetaan kasvavan.

Analyytikon kommentti
29.4.
2021

F-Securen Q1 oli kasvun osalta odotettu, mutta tuloksen osalta hieman odotuksiamme parempi. Yhtiö piti näkymänsä odotetusti ennallaan ja tänä vuonna kaikkien liiketoimintojen odotetaan kasvavan, vaikka koronatilanne luo yhä konsultointiin epävarmuutta.

Analyytikon kommentti
26.4.
2021

Odotamme yhtiön kasvuvauhdin parantuneen alkuvuodesta yritystietoturvassa ja kuluttajatietoturvan jatkaneen viime neljänneksien hyvää suorittamista. Tuloksen odotamme parantuneen vertailukaudesta, mutta koko vuoden osalta odotuksissa on F-Securen näkymien mukaisesti tasaista tuloskehitystä.

Analyytikon kommentti
16.3.
2021

Kyberturvaillassa käsiteltiin sektoria sijoituskohteena ja kuultiin Nixun, SSH:n ja F-Securen esitykset.


Kyberturvaillan ohjelma:

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

F-Securen kuluttajatietoturvan hyvä suoritus paikkasi viime vuonna koronasta kärsineen yritystietoturvan kasvua. Tänä vuonna yhtiö ennakoi odotetusti paluuta kasvuun kaikissa liiketoiminnoissa, mikä näkyy myös kannattavuudessa kasvavina tuotekehitys- ja myyntipanostuksina.

Analyytikon kommentti
10.2.
2021

F-Securen aamulla julkaistu Q4-raportti oli liikevaihdon osalta hieman odotuksiamme parempi, mutta tulos jäi alle odotusten kulutason normalisoiduttua ennusteitamme nopeammin edellisten neljännesten tasosta. Koronatilanne luo yhä epävarmuutta yritystietoturvassa etenkin konsultointiin ja vuoden 2021 kasvunäkymä on hieman odotuksiamme pehmeämpi. Kuluttajatietoturva on viime neljänneksinä nostanut suoritustaan ja paikkaa yritystietoturvan kehitystä, mutta kokonaisuutena näkymät taipuvat ennusteisiimme nähden lievän pettymyksen puolelle.

Analyytikon kommentti
8.2.
2021

Odotamme F-Securelta edellisten neljännesten tavoin vakaata liikevaihtoa ja hyvää tulosta koronaympäristössä. Q4-raportti on yhtiön uuden toimitusjohtajan Juhani Hintikan ensimmäinen osavuosiraportti F-Securessa, joten huomio kiinnittyy uuden toimitusjohtajan linjauksiin ja fokusalueisiin.

Analyytikon kommentti
30.10.
2020

Nostamme F-Securen tavoitehinnan 3,5 euroon (aik. 3,0 EUR) ja toistamme vähennä-suosituksen. Q3:n vahvan tuloskehityksen perusteella olemme nostaneet selvästi lähivuosien tulosennusteitamme.

Analyytikon kommentti
29.10.
2020

F-Secure raportoi aamulla hyvän Q3-tuloksen, mitä yhtiön kaksi viikkoa sitten antamat näkymät jo ennakoivat. Koronatilanne jarruttaa lyhyellä tähtäimellä yhtiön kasvunäkymiä, mutta laskee samalla kulutasoa, mikä heijastuu hyvänä kannattavuutena.

Analyytikon kommentti
22.10.
2020

F-Secure raportoi Q3-tuloksensa ensi torstaina 29.11. Odotamme yhtiön vakaasti kasvavan ohjelmistoliiketoiminnan paikanneen koronan vuoksi heikentynyttä konsultointia ja kokonaisuutena liikevaihdon pysyneen edellisvuoden tasolla.

F-Secure

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas