Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

F-Secure

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

10
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
30.10.
2020

Nostamme F-Securen tavoitehinnan 3,5 euroon (aik. 3,0 EUR) ja toistamme vähennä-suosituksen. Q3:n vahvan tuloskehityksen perusteella olemme nostaneet selvästi lähivuosien tulosennusteitamme.

Analyytikon kommentti
29.10.
2020

F-Secure raportoi aamulla hyvän Q3-tuloksen, mitä yhtiön kaksi viikkoa sitten antamat näkymät jo ennakoivat. Koronatilanne jarruttaa lyhyellä tähtäimellä yhtiön kasvunäkymiä, mutta laskee samalla kulutasoa, mikä heijastuu hyvänä kannattavuutena.

Analyytikon kommentti
22.10.
2020

F-Secure raportoi Q3-tuloksensa ensi torstaina 29.11. Odotamme yhtiön vakaasti kasvavan ohjelmistoliiketoiminnan paikanneen koronan vuoksi heikentynyttä konsultointia ja kokonaisuutena liikevaihdon pysyneen edellisvuoden tasolla.

Analyytikon kommentti
16.10.
2020

F-Secure palautti torstaina ohjeistuksensa, jonka perusteella yhtiön liikevaihto kehittyy loppuvuodesta odotustemme mukaisesti, mutta tuloskehitys on hieman odotuksiamme parempaa.

Analyytikon kommentti
8.10.
2020

F-Secure tiedotti aamulla, että sen hallitus on nimittänyt Juhani Hintikan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.11.2020 alkaen. F-Securen edellinen toimitusjohtaja, Samu Konttinen, on eronnut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen johtotehtäviin F-Securen ulkopuolelle.

Analyytikon kommentti
23.9.
2020

F-Secure on investoinut viimeiset 5 vuotta merkittävästi yritystietoturvaan, ja uusien tuote- ja palvelualueiden hedelmät alkavat olla kypsiä poimittaviksi kiihtyvän kasvun muodossa koronatilanteen hellittäessä.

Analyytikon kommentti
17.7.
2020

Toistamme F-Securen vähennä-suosituksen, mutta nostamme tavoitehinnan 2,9 euroon (aik. 2,6 euroa) heijastellen nousseita tulosennusteita sekä kyberturvasektorin kohonnutta arvostustasoa.

Analyytikon kommentti
7.7.
2020

Tarkastelimme listattujen kyberturvayhtiöiden liikevaihtopohjaisia arvostustasoja ja lähivuosien kasvu- ja kannattavuusennusteita. Jaottelimme yhtiöt kahteen ryhmään ennustetun kasvun (2020e-2022e CAGR) ja kannattavuuden (2020e-2022e keskimääräinen EBIT-%) yhdistelmän mukaan.

F-Secure

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

F-Secure

F-Secure on ollut kyberturvallisuuden edelläkävijä jo kolme vuosikymmentä. F-Securen laaja palvelukokonaisuus ja palkitut tuotteet käyttävät patentoituja tietoturvainnovaatioita ja sofistikoitunutta uhkatietoa suojatakseen tuhansia yrityksiä ja miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Yhtiön asiantuntijat ovat osallistuneet useampaan kyberrikoksen tutkintaan kuin mikään muu eurooppalainen yritys markkinoilla. F-Securen tuotteita myy maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.