Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Lemonsoft

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
31.10.
2022

Lemonsoftin Q3-luvut jäivät pykälän odotuksistamme. Erityisesti orgaanisen kasvun jääminen noin 10 %:n tuntumaan oli kasvun piristymistä odottaneisiin ennusteisiimme nähden pettymys.

Analyysi
25.7.
2022

Lemonsoftin toisen neljänneksen kasvu oli odotetun vahvaa ja kannattavuus oli yhtiön odotusten mukaisella tasolla, vaikkakin se jäi alle ennusteemme.

Analyysi
9.5.
2022

Lemonsoft tiedotti perjantaina melko pienestä yritysjärjestelystä, jolla yhtiö vahvistaa tuoteportfoliotaan teollisuuden ja tukkukaupan toimialoilla.

Analyysi
28.4.
2022

Lemonsoftin Q1-luvut jäivät pykälän odotuksistamme, mutta isossa kuvassa yhtiön kasvutarina etenee raiteillaan. Ennallaan säilyneiden näkymien valossa yhtiön orgaanisen kasvuvauhdin täytyy kiihtyä loppuvuotta kohti, mihin alkuvuoden vahva uusmyynnin kehitys antaa hyvät edellytykset.

Analyysi
17.2.
2022

Lemonsoft laittoi Q4:ltä vahvat kasvuluvut pöytään ja yhtiön näkymät ennakoivat myös odotetusti kannattavan kasvun jatkuvan tänä vuonna.

Analyysi
18.1.
2022

Seurannan aloitus -raporttimme (27.12.2021) jälkeen Lemonsoftin osakekurssi on laskenut 19 % ja samaan aikaan myös yhtiön verrokkien arvostukset ovat tulleet alas noin 8-14 % korkealle arvostetuissa kasvuyhtiöissä nähdyn korjausliikkeen jäljiltä.

Analyysi
27.12.
2021

Lemonsoft on vahvasti ja kannattavasti kasvava pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja.

Lemonsoft

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas