Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Lemonsoft

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
18.1.
2022

Kasvuyhtiöiden arvostustasoissa on nähty korjausliikettä ja myös kasvuyhtiö Lemonsoftin arvostus on neutralisoitunut. Analyytikko Atte Riikola käy videolla läpi vallitsevia arvostustasoja.

inderesTV
11.1.
2022

Siirtymä pilviohjelmistoihin on ollut ohjelmistomarkkinoiden keskeisenä trendinä jo pitkään. Miltä markkinatilanne näyttää ja mikä on Helsingin pörssin yhtiöiden asema kilpailussa? Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

inderesTV
28.12.
2021

Lemonsoftin sijoitusprofiilissa yhdistyy useita hyviä piirteitä: vahva kasvu, erittäin hyvä kannattavuus, liiketoimintamallin hyvä jatkuvuus, skaalautuvuus ja niin edelleen. Sijoittajat tietävät tämän, mikä heijastuu osakkeen arvostukseen.

inderesTV
2.12.
2021

Varatoimitusjohtaja Jan-Erik Lindfors kertoo Lemonsoftista sijoituskohteena.

inderesTV
29.11.
2021

Helsingin pörssin SaaS-yhtiöiden katrasta edustavat Heeros, Lemonsoft ja Efecte. Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää myös yleisökysymyksiä. Inderesiltä mukana on analyytikko Antti Luiro.

inderesTV
9.11.
2021

Lemonsoft on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa liiketoimintaprosessien ja hallinnon tehostamiseksi. Ohjelmistotuotteidemme ja niihin liittyvien palveluiden laaja tuotetarjooma mahdollistaa asiakkaiden kokonaisvaltaisen palvelun.

inderesTV
26.10.
2021

Toiminnanohjausjärjestelmistä tunnettu SaaS-yhtiö Lemonsoft suunnittelee listautumista. Varatoimitusjohtaja Jan-Erik Lindfors kertoo yhtiön liiketoiminnasta ja tavoitteista Antin haastattelussa.

Lemonsoft

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas