Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Loudspring

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
24.2.
2021

Cleantech-sijoitusyhtiö Loudspringin pörssivaellus on ollut haastava ja näytöt pääoman allokoimisesta vaatimattomat. Pieni sijoitusportfolio alkuvaiheen tappiollisilla kasvuyhtiöillä yhdistettynä suhteellisesti korkeisiin kuluihin on vaikea yhtälö sijoittajan kannalta. Kasvua on pakko saada aikaiseksi. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

Tuore laaja raportti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/kasvun-kulmakerroin-ratkaisee-suunnan

00:22 Mitä Loudspring tekee?

Inderes analyysi
23.2.
2021

Loudspring on sijoitusyhtiö, joka keskittyy omistamaan luonnonvaroja säästävien varhaisen vaiheen yrityksiä ja kehittämään niistä tuottavaa liiketoimintaa. Tärkeimmät omistukset ratkaisevat asiakkaiden ongelmia teollisuudessa, energia- ja kiinteistö-sektorilla sekä ravintola-alalla. Loudspringin matkan varrella arvonluonti ei ole vielä näkynyt osakekurssissa, ja portfolio kaipaisi etenevästä kypsymisestään huolimatta nähdäksemme merkkejä vahvistuvasta kasvusta. 

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Loudspring on sijoitusyhtiö, joka keskittyy omistamaan luonnonvaroja säästävien varhaisen vaiheen yrityksiä ja kehittämään niistä tuottavaa liiketoimintaa. Tärkeimmät omistukset ratkaisevat asiakkaiden ongelmia teollisuudessa, energia- ja kiinteistö-sektorilla sekä ravintola-alalla.

inderesTV
19.2.
2021

Loudspringin toimitusjohtaja Jarkko Joki-Tokola kommentoi omistusten kehitystä sekä taloudellista tilannetta analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Omistusten kehitys jäi kokonaisuutena odotuksistamme poislukien ResQ, jonka kasvu oli linjassa odotuksiimme. Katsauksen myötä omistuksien tavoitteet vuodelle 2021 myös laskivat kokonaisuutena aiemmasta. Loudspring kertoi mahdollisesta tarpeesta kerätä lisää rahoitusta vuoden 2021 aikana.

Analyytikon kommentti
17.2.
2021

Omistusten etenemisessä päähuomiomme on Loudspringin arvostukseen merkittävästi vaikuttavan Eaglen hengityssuojain-liiketoiminnan näkymissä, jotka saivat tukea vahvistetuista CE-merkinnöistä. Lisäksi odotamme jälleen vahvistusta Nuukan ja ResQ:n kasvun etenemisestä raiteillaan.

Analyytikon kommentti
4.2.
2021

Loudspring kertoi eilen positiivisia uutisia, kun yhtiö tiedotti portfolioyhtiönsä Eagle Filtersin hengityssuojaimien saaneen korkean suodatustason FFP3-maskien CE-merkinnän. Merkintä mahdollistaa yhtiön mukaan suojainten myynnin Euroopan lisäksi useisiin muihin maihin.

Analyytikon kommentti
28.12.
2020

Loudspring kertoi viime keskiviikkona Eagle Filtersin hengityssuojaimien läpäisseen kaikki FFP2 -vaatimuksen testit. Loudspringin mukaan testien perusteella FFP2 CE-sertifikaatti myönnetään virallisesti heti lomien jälkeen.

Analyytikon kommentti
10.12.
2020

Loudspring kertoi toteuttaneensa tiistaina lyhyen ajan sisällä jo toisen suunnatun osakeannin, jossa se keräsi 1,6 MEUR uutta oman pääoman ehtoista rahoitusta yksityissijoittajalta.

Analyytikon kommentti
27.11.
2020

Loudspring kertoi eilen Eagle Filtersin kahdesta ensimmäisestä turbiinisuodattimen tilauksesta Kiinaan. Kiinan tilausten lisäksi Loudspring tiedotti Eaglen ensimmäisestä tilauksesta merkittävältä kansainväliseltä öljy- ja kaasualan (O&G) yhtiöltä.

Loudspring

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Loudspring

Loudspring on teollinen konserni, joka keskittyy luonnonvarojen säästämiseen. Omistamme ja johdamme Pohjoismaisia kasvuyrityksiä, joilla on suuri positiivinen ympäristövaikutus. Omistamme hajautetun salkun yrityksiä tasapainottaaksemme yksittäisten yhtiöiden kehityksen heilahduksia. Teknologiamme säästävät energiaa, vettä ja raaka-aineita teollisuudessa, kiinteistöissä ja jokapäiväisessä elämässä. Loudspring on listattu First North listalla tunnuksella LOUD ja First North Stockholm listalla tunnuksella LOUDS.