Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Loudspring
1909 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.34 ALIN 0.34 VAIHTO (KPL) 88
MYYNTI 0.34 YLIN 0.34 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
22.11.
2019

Loudspring kertoi aamulla, että Finanssivalvonta on päättänyt 31.1.2018 käynnistämänsä selvityksensä koskien Loudspringin tiedottamista Nocartin kehittyvien markkinoiden sopimuksista.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Tavoitehinnan lievä lasku heijastelee Q3-katsauksen perusteella tekemiämme tarkennuksia omistusten arvoihin, nettovelkoihin ja sitä kautta osien summaamme. Omistukset menevät oikeaan suuntaan, mutta töitä on vielä paljon tehtävänä, jotta tärkeimpien omistusten kasvu alkaisi skaalautua ja niiden korkea riskitaso laskisi. Yhtiön rahoituksen hankinnan onnistuminen on myös tärkeä ajuri osakkeelle jatkoa ajatellen. Odotamme edelleen yhtiön onnistuvan löytämään omistaja-arvon kehityksen kannalta järkevän vaihtoehdon. 

Tyyppi: news
4.11.
2019

Toistamme Loudspringin vähennä-suosituksen ja laskemme tavoitehintamme 0,34 euroon (aik. 0,35 euroa). Tavoitehinnan lasku heijastelee Q3-katsauksen perusteella tekemiämme tarkennuksia omistusten arvoihin, nettovelkoihin ja sitä kautta osien summaamme.

Tyyppi: news
31.10.
2019

Loudspring julkaisi aamulla Q3-liiketoimintakatsauksensa. Viimeisen kahden kuukauden aikana omistukset olivat jälleen edistyneet hieman, mutta odotuksiamme hitaammin, ja ennusteissamme on jälleen odotettavissa pieniä viilauksia alaspäin.

Tyyppi: news
29.10.
2019

Loudspringin listattu salkkuyhtiö Enersize kertoi eilen sen lokakuussa käynnissä olleen merkintäannin tulokset.

Tyyppi: news
21.10.
2019

Loudspring julkaisee Q3-liiketoimintakatsauksensa torstaina 31.10. klo 8.30. Ennen katsausta laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää), sillä kurssinousun seurauksena yhtiön riskikorjattu tuotto-odotus on mielestämme kääntynyt jälleen lievästi negatiiviseksi.

Tyyppi: company_report
18.10.
2019

Loudspring julkaisee Q3-liiketoimintakatsauksensa torstaina 31.10.  Katsauksessa kaipaamme lisänäyttöjä erityisesti arvokkaimmilta omistuksilta Eagleltä ja Nuukalta, sillä niiden kehitys on jäänyt aiemmissa raporteissa odotuksistamme. Loudspringin suunnitelmat pääomankeräyksen sekä omistusten pääomittamisen suhteen ovat myös Q3-raportin keskiössä. Kurssinousun seurauksena yhtiön riskikorjattu tuotto-odotus on mielestämme kääntynyt jälleen lievästi negatiiviseksi.

Tyyppi: news
1.10.
2019

Laskemme Loudspringin tavoitehintamme 0,35 euroon (aik. 0,39 euroa), mutta käännämme suosituksemme lisää- tasolle (aik. vähennä). Teimme pieniä tarkennuksia alaspäin osien summassamme Enersizen sekä Swap.comin osalta.

Tyyppi: company_report
30.9.
2019

Teimme pieniä tarkennuksia alaspäin osien summassamme Enersizen sekä Swap.comin osalta. Loudspring on edelleen korkeariskinen sijoitus, sillä omistukset eivät tuota kassavirtaa ja tarvitsevat vielä pääomitusta. Toisaalta positiivisessa skenaariossa omistuksilla on merkittävä arvonnousupotentiaali. Epävarmuus on korkealla myös Loudspringin tulevan pääoman keruun ehtojen suhteen. Kurssilaskun jälkeen osakkeen riskikorjattu tuotto-odotus on mielestämme kääntynyt kuitenkin aavistuksen positiiviseksi.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Loudspringin listattu salkkuyhtiö Enersize (omistus 28,7 %) päätti eilen pitämässään ylimääräisessä yhtiökokouksessa mittavasta osakeannista nykyisille omistajille.

Loudspring

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Loudspring

Loudspring on pohjoismainen yrityskiihdyttämö jolla on osakkuusyhtiöinään globaaleja ongelmia ratkaisevia kasvuyhtiöitä. Osakkuusyhtiöt keskittyvät liiketoiminnassaan puhtaaseen energiaan sekä energia-ja resurssitehokkuuteen.