Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Musti Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
10.8.
2021

Musti jatkoi Q3:lla vahvaa markkinaosuuden valtausta kaikissa toimintamaissa. Tuloskasvu jäi kuitenkin korkealle nousseista odotuksistamme kulujen skaalautumisen otettua takapakkia. Laskimme ennustamamme tuloskasvun kulmakerrointa ja sen myötä korkeita kertoimia joudutaan sulattelemaan aiempia odotuksiamme pidempään. Tähän peilaten myös tulospäivän kurssilasku (-16 %) oli perusteltu ja nykyisellään näemme arvostuksen pitkälti neutraalina. 

Inderes analyysi
4.5.
2021

Musti jatkoi Q2:llä vahvaa markkinaosuuden valtausta sekä kannattavaa kasvuaan kaikissa toimintamaissa. Tuloskasvu jäi lievästi odotuksistamme johtuen lähinnä kertaluontoiseksi tulkittavasta erästä. Tulosennusteemme ovat pitkälti ennallaan, mutta nostimme hieman myynnin kasvuennusteitamme uusien taloudellisten tavoitteiden viitoittaessa tietä. 

Inderes analyysi
26.4.
2021

Musti Group julkistaa Q2-tuloksensa tiistaina 4.5. kello 8.30 (huom. poikkeava tilikausi 2020 lokakuu-2021 syyskuu). Odotamme liikevaihdon jatkavan vahvassa kasvussa, kulujen skaalautuvan ja tulosrivien parantuvan selvästi. Odotamme yhtiön nostavan myös pitkän ajan taloudellisia tavoitteitaan, sillä yhtiö kertoi tarkastelevansa niitä kevään aikana. Tavoitteiden reipas nosto on jo ennusteissamme sisällä ja osakkeeseen on hinnoiteltu vielä tätäkin häikäisevämpi skenaario.

Inderes analyysi
9.2.
2021

Musti jatkoi Q1:llä vahvaa markkinaosuuden valtausta sekä kannattavaa kasvuaan kaikissa toimintamaissaan. Nostimme jälleen ennusteitamme hieman. Vahvat tuloskasvuodotukset pitävät meidät kyydissä korkeasta arvostuksesta huolimatta.

Inderes analyysi
13.1.
2021

Nostimme ennusteitamme jälleen, sillä uusien koiranpentujen määrän kasvu on loppuvuonna kiihtynyt ja odotuksemme pentubuumin kestosta on pitkittynyt monien rotujen jonotuslistojen ollessa edelleen täynnä. Osakekurssi on myös noussut, mutta vahvat tuloskasvuodotukset pitävät meidät kyydissä korkeasta arvostuksesta huolimatta.

Inderes analyysi
12.11.
2020

Mustin Q4:n vahvojen lukujen taustalla oli hyvää operatiivista tekemistä, eikä käsityksemme mukaan juurikaan koronapandemian tuomaa kertaluontoista kysynnän kasvua. Nostimme ennusteitamme Ruotsin ja Norjan osalta. Korkea arvostus pitää pitkän aikavälin tuotto-odotuksen matalana, mutta riskit huomioiden näemme sen silti riittävänä korvauksena

Inderes analyysi
30.9.
2020

Musti kertoi eilen lehdistötiedotteella, että sen suunnitelmissa on kasvattaa omien myymälöiden määrää 2021 tilikaudella 25-35 myymälällä. Vauhti on odotuksiamme sekä listautumisen aikaisia keskimääräisiä tavoitteitta (8-15 kpl/v) selvästi rivakampaa. Myymälöiden avausvauhdin kiihdyttäminen kertoo vahvan kysynnän jatkumisesta koronan nostattaman pentubuumin tukemana, ja Musti pyrkii hyödyntämään sen täysimääräisesti. Olemme nostaneet hieman vuoden 2021 jälkeisiä tulosennusteitamme.

Inderes analyysi
21.9.
2020

Pidämme yhtiön kilpailuasemaa kaikissa toimintamaissa (Suomi, Ruotsi, Norja) vahvana ja kannattavan kasvun jatkamiselle ei ole näköpirissä merkittäviä esteitä. Myös lemmikkivanhemmuuden megatrendi antaa yhtiölle selvää myötätuulta. Positiiviset näkymät on kuitenkin hinnoiteltu osakekurssiin täysimääräisesti ja jäämme odottamaan parempaa ostopaikkaa.

Musti Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas