Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Musti Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Päätämme Mustin osakkeen seurannan yhtiön irtisanottua yhtiöseurantasopimuksen. Emme anna osakkeelle enää tavoitehintaa (aik. 23,0 euroa) tai suositusta (aik. lisää). Yhtiön tarina on kehittynyt viime vuodet erittäin hyvin yhtiön verkoston laajennuttua nopeasti ja markkinaosuuden kasvettua.

Analyytikon kommentti
10.8.
2022

Toistamme Mustin lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintamme 23,0 euroon (aik. 21,0 euroa) heijastellen nousseita ennusteitamme. Kurssin elvyttyä kuluvan vuoden arvostuskertoimet (P/E 30x ja EV/EBITDA 12x) ovat jälleen korkeita etenkin muuhun kaupan alaan verrattaessa.

Analyytikon kommentti
9.8.
2022

Musti Group julkisti aamulla Q3-tuloksensa (huhti-kesäkuu). Liikevaihdon kasvu alitti hieman odotuksemme, mutta tätä enemmän kuin kompensoi se, että liiketulos parani odotuksiamme enemmän.

Analyytikon kommentti
4.8.
2022

Ennustamme paluuta vahvaan liikevaihdon kasvuun edellisen kvartaalin vaisun esityksen jälkeen, jolloin kysyntää painoi hetkellisesti Ukrainan sodan aiheuttama alkushokki.

Analyytikon kommentti
11.5.
2022

Toistamme Mustin lisää-suosituksen, mutta laskemme tavoitehintamme 21,0 euroon (aik. 24,0 euroa) heijastellen laskeneita ennusteitamme sekä kohonnutta epävarmuutta kuluttajien ostovoiman tulevaa kehitystä kohtaan.

Analyytikon kommentti
10.5.
2022

Musti julkisti aamulla Q2-tuloksensa (tammi-maaliskuu). Vaisu Q2 oli jo odotuksissamme kuluttajaluottamuksen romahduksen ja inflaation kiihtymisen myötä. Mustin toteutuneet luvut jäivät vielä aavistuksen laskeneista odotuksistamme.

Analyytikon kommentti
9.5.
2022

Ennustamme liikevaihdon kasvavan edelleen reipasta vauhtia laajentuvan verkoston tukemana ja pentujen tullessa edelleen Mustin asiakkaiksi isolla prosentilla.

Analyytikon kommentti
11.4.
2022

Olemme arvioineet viimeaikaisen kuluttajaluottamuksen laskun, inflaation ja toimitusketjujen vaikutuksia Mustiin. Pientä vastatuulta vaikuttaa koituvan nyt monesta eri suunnasta ja sen myötä odotuksemme etenkin Mustin kevään tuloskunnosta on laskenut.

Analyytikon kommentti
9.2.
2022

Mustin liikevaihto ja markkinaosuus kasvoivat Q1:llä edelleen vahvasti, ja myös tuloskasvu piristyi parin kvartaalin suvantovaiheen jälkeen.

Analyytikon kommentti
8.2.
2022

Musti Group julkisti aamulla Q1-tuloksensa (huom. poikkeava tilikausi 2021 lokakuu-2022 syyskuu). Liikevaihdon kasvu ylitti odotuksemme, sillä omien myymälöiden määrä oli kasvanut odotuksiamme vauhdikkaammin (+14 kpl vs. ennuste 7 kpl).

Musti Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas