Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Musti Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
10.8.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

inderesTV
10.8.
2021

Musti Group julkisti aamulla kolmannen neljänneksen tuloksensa. Liikevaihto kasvoi edelleen todella vahvasti ylittäen myös lievästi odotuksemme.

inderesTV
5.5.
2021

Mustin markkinaosuus on koiranpentujen parissa lähempänä 50 %. Yhtiö on selkeä pentubuumin voittaja. Mikä selittää Mustin voittokulkua, ja onko reviiri yhtä laaja myös hamassa tulevaisuudessa? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
4.3.
2021

Verkkokaupassa ja päivittäistavarakaupassa korttimaksut pysyvät edelleen tukevasti plussalla, mikä hyödyttää erityisesti Verkkokauppa.comia ja Keskoa. Yhtiöt tehtailivat viime vuonna ennätyksiä ja sama tahti voi hyvinkin jatkua tänä vuonna koronarokotusten aikataulun venyessä. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
9.2.
2021

Seuraa yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

inderesTV
9.2.
2021

Korona-aikana iskenyt pentubuumi on siivittänyt Mustia. Yhtiön liikevaihto kasvoi todella vahvasti viime vuoden lopussa, kulut skaalautuivat ja tulosrivit kohenivat selvästi. Tällaista kulkua myös Mustin osakkeen arvostus vaatii. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:16 Miten neljännes meni?
01:26 Miltä markkinanäkymät näyttävät?
02:26 Taloudelliset tavoitteet
03:32 Osakkeen arvostus

inderesTV
21.1.
2021

Monelle kaupan alan yhtiölle vuosi 2020 oli poikkeuksellisen hyvä, kun etelänmatkoilta säästyneet rahat kulutettiin kotikutoisesti. Tuloskauden ydinkysymys kaupan alan yhtiöiden kohdalla kuuluukin: Miten pysyvästi kulutustavat ovat muuttunut? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
14.1.
2021

Koiranpentujen määrä on kasvanut vinhaa vauhtia eikä lemmikkibuumi näytä hiipumisen merkkejä. Tämä hyödyttää erityisesti Mustia, joka on rakentanut toimivan palapelin lemmikkivanhemmuuden aikaan. Osakkeen timmi arvostus ei anna varaa harha-askelille. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
13.11.
2020

Mustilla on hämmästyttävä kyky vetää lemmikkivanhempia puoleensa. Yhtiön kilpailuasema on vahva eikä kannattavan kasvun tiellä näytä olevan ylitsepääsemättömiä esteitä. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
12.11.
2020

Tervetuloa seuraamaan yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:sä livenä! 

Musti Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas