Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Nordea Bank

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
21.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

Analyytikon kommentti
21.7.
2021

Sammon osakkuusyhtiö Nordea raportoi keskiviikkoaamuna Q2-tuloksensa, joka oli selvästi konsensusodotuksia vahvempi. Yhtiön liiketoiminnan tuotot kasvoivat Q2:lla vertailukaudesta 16 % 2418 MEUR:oon ja taso ylitti Bloombergin 2311 MEUR:n konsensuksen.

Tiedotteet
21.7.
2021

Nordea Bank Oyj
Puolivuosikatsaus
21. heinäkuuta 2021 klo 7.30 Suomen aikaa

Yhteenveto toisesta neljänneksestä:

Tiedotteet
23.6.
2021

Suomalaiset aikovat tänä kesänä käyttää kesälomaan aiempaa vähemmän rahaa. Nordean kyselytutkimuksen mukaan suomalaisten kesälomabudjetin keskiarvo on hieman yli tuhat euroa kesälle 2021, laskien kahden vuoden takaisesta, jolloin budjetti oli vajaa 1200 euroa.

Yleisin arvioitu käytettävä summa on 250-500 euroa. Enemmistö (60%) kertoo käyttävänsä kesälomaan enintään 1000 euroa. Vain viidennes vastaajista aikoo käyttää yli 1500 euroa kesälomaansa.

Tiedotteet
22.6.
2021

Lähes 80 prosenttia säästää tai sijoittaa varojaan, selviää Nordean teettämästä tutkimuksesta. Vuositasolla sijoitetaan lähes 4 000 euroa (mediaani), joka on merkittävästi enemmän kuin vuonna 2018 teetetyssä vastaavassa tutkimuksessa, jolloin yleisin summa oli 2 000 euroa. Naisille tärkein kriteeri on matala riski, kun miehet arvostavat korkeaa tuotto-odotusta. Koronapandemia ei ole vaikuttanut suurimman osan säästämiseen ja sijoittamiseen.

Tiedotteet
18.6.
2021

Asuntojen kysyntä ja sitä myötä hintojen nousu on koronavuoden aikana kasvanut ennätysmäiseksi. Tarjonnan väheneminen tulee rajoittamaan asuntokauppamääriä, mutta luo samalla painetta hintojen nousulle loppuvuonna. Rakentaminen kasvukeskuksissa on vauhdittunut, mikä saattaa tarkoittaa maltillisempaa hintakehitystä tulevina vuosina. Asuntolainakannan kasvu on kuitenkin ollut maltillista, ja nykyinen sääntely näyttäisi toimivan hyvin velkaantumisen hillinnässä.

Tiedotteet
17.6.
2021

Nordean tuoreen Yrityspankkibarometrin mukaan suomalaisten pk-yritysten tilanne on kääntynyt selvästi paremmaksi. Yrityspankkien asiakasvastuullisille johtajille tehdystä kyselystä käy ilmi, että pidempiaikaisen rahoituksen kysynnän nähdään kasvavan lähikuukausina investointien jälleen käynnistyessä. Niin ikään yritysten liikevaihdon, kannattavuuden ja henkilöstömäärän uskotaan kasvavan seuraavan puolen vuoden aikana.

Tiedotteet
11.6.
2021

Tervetuloa Teamsin välityksellä järjestettävään mediatilaisuuteen kuulemaan Nordean perinteinen asuntomarkkinakatsaus sekä asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, missä tilanteessa asuntomarkkinoilla ollaan kesälomien ja juhannuksen alla.  

Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät ekonomisti Juho Kostiainen sekä Nordea Kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Jussi Pajala.  

Tiedotteet
7.6.
2021

Tervetuloa Teamsin välityksellä järjestettävään mediatilaisuuteen kuulemaan Nordean perinteinen asuntomarkkinakatsaus sekä asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, missä tilanteessa kuumilla asuntomarkkinoilla ollaan kesälomien alla.

Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät ekonomisti Juho Kostiainen sekä Nordea Kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Jussi Pajala.

Tiedotteet
7.6.
2021

Nordea on sitoutunut vähentämään konsernin sisäisiä hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2023 mennessä 30 prosenttia vuoden 2019 tasosta. Vallilassa rakenteilla oleva Nordea Campuksen uusi toimitalo tulee valmistuessaan olemaan arviolta 60 prosenttia energiatehokkaampi kuin Campuksen nykyiset rakennukset. Hankkeessa rakennukselle tavoitellaan korkeinta mahdollista LEED Platinum

-ympäristösertifikaattia.

Nordea Bank