Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nordea Bank
12571 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 5.21 ALIN 5.18 VAIHTO (KPL) 3 168 972
MYYNTI 5.21 YLIN 5.31 VAIHTO (VAL) 16,577 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Tulevat tapahtumat

29
Huh
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
9.4.
2020

Euroopan investointirahasto EIR korottaa InnovFin-lainatakausta 80 prosenttiin vastaamaan keskisuurten yritysten käyttöpääoman rahoitustarpeeseen. Nordean yritysasiakkailla Suomessa on mahdollisuus hakea rahoituspakettia pääsiäisen jälkeen.

InnovFin-takaus on tarkoitettu ennen kaikkea keskisuurille yrityksille koronaviruksen aiheuttamaan käyttöpääomatarpeeseen. 

Tyyppi: stock_exchange_release
8.4.
2020

Kasvuyritysten riskipitoinen venture-markkina on hyvin suhdanneherkkä, ja taloudellinen poikkeustila näkyy helposti saatavilla olevassa rahoituksessa. Suomalaisessa kasvuyrityskentässä on paljon kysymyksiä ilmassa siitä, mitä sijoittajat tässä tilanteessa tekevät. Nordea järjestää webinaarin 14. huhtikuuta, jossa sijoittajat päästetään ääneen. Myös median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan webinaariin.

Tyyppi: stock_exchange_release
7.4.
2020

Nordea alkaa selvittää korttitilastojen pohjalta, millaisia vaikutuksia koronakriisillä on yksityiseen kulutuskysyntään Suomessa. Tarkoituksena on tulevien viikkojen aikana tarjota avointa ja hyödyllistä tietoa pandemian vaikutuksista.

Koronakriisin jatkuessa Nordea analysoi pandemian vaikutusta talouteen. Korttitilastoista voidaan saada havaintoja kulutuskysyntään Suomessa eri kauppiaskategorioissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa tai ruokakaupoissa. 

Tyyppi: stock_exchange_release
7.4.
2020

Nordea ja Talous ja Nuoret TAT järjestävät ala- ja yläkoululaisille taloustyöpajoja koronaviruspandemian aikana etänä. Suosituissa Oman talouden eväät -työpajoissa pohditaan myös etäyhteyksien kautta mm. arkeen kuuluvien asioiden hintaa. Myös Nordean tukemat toisen asteen Bisneskurssit ovat olleet koronaviruspandemian aikana suosittuja.

Tyyppi: stock_exchange_release
6.4.
2020

Nordeaan on Suomessa saapunut yli 4500 hakemusta yrityslainojen lyhennysvapaisiin sen jälkeen, kun ne 13. maaliskuuta avattiin maksutta haettaviksi. Hakemuksista on nyt käsitelty suurin osa. Lyhennysvapaa on tähän mennessä myönnetty 95 prosentille hakijoita. 

- Olemme saaneet hakemussuman suurimmaksi osaksi purettua, käsittelyä odottaa enää kymmenesosa tulleista hakemuksista. Eniten lainahakemuksia on tullut matkailu-, palvelu- ja logistiikka-alan yrityksiltä, Nordean yrityspankeista vastaava johtaja Aleksi Lehtonen kertoo.

Tyyppi: stock_exchange_release
4.4.
2020

Jo yli 6 000 suomalaiselle kotitaloudelle on myönnetty lyhennysvapaata Nordeasta. Hakemuksia on viime viikkojen aikana vastaanotettu yli 13 000 ja niitä käsitellään lisättyjen käsiparien voimin mahdollisimman nopeasti - myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli hakemus on tehty ennen kuin seuraava lainanlyhennys näkyy erääntyvissä maksuissa, muutos ehditään toteuttaa.

Tyyppi: news
1.4.
2020

Nordea kertoi tiistai-iltana lykkäävänsä osingonmaksuaan EKP:n suosituksen mukaisesti ainakin lokakuuhun asti. EKP:n suosituksen taustalla on varmistaa, että pankeilla on maksimaalinen kyky tukea heikentyvää taloutta nykyisessä poikkeuksellisessa tilanteessa. Nordean toukokuun 14.

Tyyppi: stock_exchange_release
31.3.
2020

Koronaviruspandemiasta ja siihen liittyvästä Euroopan keskuspankin (EKP:n) 27. maaliskuuta 2020 esittämästä suosituksesta johtuen Nordean hallitus on päättänyt ehdottaa tilikauden 2019 osingonjakopäätöksen lykkäystä ja täten muuttaa osingonjakoehdotustaan varsinaiselle yhtiökokoukselle. Varsinainen yhtiökokous on tarkoitus pitää 14. toukokuuta 2020.

Tyyppi: stock_exchange_release
31.3.
2020

Yritysten tunnuslukukortti jää pois käytöstä 30. huhtikuuta. Uuteen Nordea Business -verkkopankkiin kirjaudutaan vain turvallisilla vahvan tunnistautumisen välineillä. Nordean yritysasiakkaiden käytössä 90-luvulta lähtien ollut Classic-verkkopankki sulkeutuu  suunnitelmien mukaan kesällä. 

Sujuvan verkkoasioinnin merkitys on koronan aiheuttaman tilanteen myötä entisestään korostunut.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.3.
2020

Nordeasta toivotaan, että asiakkaat pyrkisivät välttämään konttoriasiointia ylipäätään, mutta erityisesti kuun vaihteessa. Kyseiseen ajankohtaan ajoittuvat muun muassa eläkkeiden maksut sekä monet Kelan tukien maksupäivät. 

Nordea on varautunut alkaneen viikon ruuhkiin käteispalveluita tarjoavissa konttoreissa.

- Säännöstelemme asiakkaiden määrää konttoreissa siten, että sisätiloissa voi kerrallaan olla enintään kymmenen henkilöä. Näin vältetään jonot ja isot ihmismäärät konttorin sisätiloissa, toteaa liiketoimintajohtaja Sari Tempakka.

Nordea Bank

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin finanssipalvelukonserni, jolla on noin 11 miljoonaa asiakasta, joista Suomessa noin 2,3 miljoonaa. Konsernilla on 1 400 konttoria. Nordea tarjoaa Suomessa myös henki-, eläke- ja sijoitusvakuutuspalveluja tytäryhtiönsä Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n kautta. Nordea luotiin vuonna 1997 yhdistämällä ruotsalainen Nordbanken ja suomalainen Merita Pankki Merita-Nordbankeniksi.