Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nordea Bank

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
28.10.
2020

Nordean tuore korttidata viikolta 42 kertoo, että vaikka koronatartuntojen määrä on kesän jälkeen kasvanut nopeasti, ei korttimaksujen kehitys ole suuntautunut samaa vauhtia alaspäin kuten keväällä tapahtui. Palveluiden kysyntä on hiipunut syksyn aikana, mutta tavarakauppa on pitänyt pintansa. Kokonaisuudessaan korttimaksuvolyymit ovat nyt viime vuoden vastaavan ajankohdan tasoilla.

Tiedotteet
24.10.
2020

Uusien asuntolainojen kysyntä jatkoi kasvuaan vilkkaan kesän jälkeen myös syksyllä. Nordea on tammi-syyskuussa myöntänyt koko Suomessa 21 prosenttia enemmän asuntolainoja vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Myös kiinnostus remontointiin ja vapaa-ajan asuntoihin on jatkunut syksyllä. Vapaa-ajan asunnon ostamista tai rakentamista varten otetut lainat ovat kasvaneet yli 40 prosenttia tammi-syyskuussa vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Tiedotteet
23.10.
2020

Nordea Bank Oyj
Pörssitiedote - Osavuosikatsaus (Q1 ja Q3)
23. lokakuuta 2020 klo 7.30 Suomen aikaa
 

Tiedotteet
22.10.
2020

Nordea järjestää syksyn aikana kaksi virtuaalista Investor Speed Dating -tapahtumaa, joissa autetaan pohjoismaisia startup-yrityksiä ja paikallisia ja kansainvälisiä sijoittajia löytämään toisensa. Mukana tapahtumissa on kymmeniä yrityksiä ja useita, maailman suurimpiin lukeutuvia Venture Capital -rahastoja. Yritysten ja sijoittajien "pikatreffit" ovat osa Nordean yhteistyötä Slushin kanssa. 

Tiedotteet
20.10.
2020

Nordea Bank Oyj
Pörssitiedote - Tulosjulkistamisajankohdat
20. lokakuuta 2020 klo 10.00 Suomen aikaa

Inderes Q&A
9.10.
2020

Viitaten päivän uutiseen: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/di-sampo-haluaisi-irtautua-nordeasta-p... Eli voisiko Sampo päästä eroon Nordea omistuksistaan myymällä osakkeet Nordealle, joka sitten ilahduttaisi omistajiaan mitätöimällä hankkimansa osakkeet.

Tiedotteet
9.10.
2020

Nordea tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen lähimaksamisen tavan, jota käyttämällä ei tarvitse koskea maksupäätteeseen ostoksia tehdessä, vaan maksun voi hoitaa pienen mukana kannettavan esineen avulla. Asiakkaat voivat hankkia nyt esimerkiksi sormuksen, rannekkeen tai avaimenperän ja maksaa sen avulla kassalla alle 50 euron ostokset. 

Tiedotteet
9.10.
2020

The report will be published at approximately 07.30 EET (06.30 CET).

Webcast
Time: 10.30 EET (09.30 CET). Frank Vang-Jensen, President and Group CEO, will present the results followed by a Q&A audio session for investors and analysts with Frank Vang-Jensen, Mark Kandborg, acting Group CFO, Matthew Elderfield, Chief Risk Officer and Head of Group Risk & Compliance, and Matti Ahokas, Head of Investor Relations.

Tiedotteet
5.10.
2020

Nordealla on loppuvuoden ajan virallinen kanava erityisesti nuorten suosimassa sosiaalisen median palvelu Jodelissa. Kanavalla Nordean asiakaspalvelijat vastaavat käyttäjien kysymyksiin ja osallistuvat keskusteluun. Nordea on ensimmäinen pankki, joka on Jodelissa läsnä virallisen kanavan kautta.

Tiedotteet
1.10.
2020

Nordea announced on 19 December 2019 that it had entered into an agreement with Société Générale to acquire all shares in SG Finans AS ("SG Finans") and combine the business with Nordea's Nordic finance business, Nordea Finance. As previously announced, the transaction was subject to customary regulatory approvals. Those approvals have now been received and the acquisition was completed today.

Nordea Bank

Nordea

Nordea panostaa tiiviisiin asiakassuhteisiin. Haluamme olla olennainen osa yhteiskuntaa. Tarjoamme pankkipalveluja, joiden avulla ihmiset voivat saavuttaa tavoitteitaan ja toteuttaa unelmiaan. Olemme Pohjoismaiden johtava pankki. Nordean osake noteerataan Nasdaqin pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa. Lue lisää osoitteessa nordea.com.