Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nordea Bank
11079 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 7.25 ALIN 7.22 VAIHTO (KPL) 1 724 859
MYYNTI 7.26 YLIN 7.36 VAIHTO (VAL) 12,534 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Tulevat tapahtumat

6
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
22.1.
2020

Nuorten taloustaitojen vahvistaminen, senioreiden digiosaamisen kehittäminen sekä yrittäjyyden edistäminen ovat jo vuosia olleet Nordean yhteiskuntavastuun ytimessä.

Tyyppi: inderes_qa
10.1.
2020

Usein kuulee sanottavan, että korkotason nousu kasvattaisi korkokatetta ja tätä kautta vaikuttaisi positiivisesti pankkien tuloskuntoon. En kuitenkaan ole nähnyt kenenkään avaavan tätä yhteyttä tarkemmin. Eikö ohjauskoron nousu vaikuta samassa suhteessa sekä talletuksiin että pankin myöntämien lainojen korkoon?

Tyyppi: news
10.1.
2020

Pohjoismaisen listatun pankkisektorin arvostustaso on noussut viime vuoden elokuun pohjalukemista noin 11-24 % keskeisillä arvostuskertoimilla mitattuna.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.12.
2019

Kuten 11. huhtikuuta 2019 julkistetussa lehdistötiedotteessa kerrottiin, Nordea myy omistusosuutensa LR Realkreditistä keskittyäkseen ydintoimintaansa ja löytääkseen paremman pitkän aikavälin ratkaisun LR Realkreditille.

Nordean 39 prosentin omistusosuuden kauppahinnaksi on sovittu noin 1,1 miljardia Tanskan kruunua. Kun kauppa saadaan päätökseen, siitä kertyy Nordealle myyntivoittoa 138 miljoonaa euroa verojen jälkeen.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.12.
2019

Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa aloitettiin kymmenen vuotta sitten Facebookissa. Myöhemmin sitä laajennettiin vuonna 2014 Twitteriin, vuonna 2016 Snapchattiin ja viimeisimpänä vuonna 2017 Instagramiin. Nordea on ainoa pankki Suomessa, jolla on käytössään kaikkina vuorokauden aikoina palveleva asiakaspalvelu myös sosiaalisessa mediassa. 

Tyyppi: stock_exchange_release
19.12.
2019

"Tavoitteenamme tänä vuonna oli, että joka toinen nordealainen osallistuu vapaaehtoistyöpäivään. Ylpeänä voin kertoa, että tämä tavoite saavutettiin ja ylitettiin", Nordean Suomen maajohtaja Ari Kaperi kertoo.

Tänä vuonna 4000 nordealaista eli lähes 60 prosenttia henkilöstöstä Suomessa on osallistunut vapaaehtoistyöhön. Lokakuussa järjestettyjen vapaaehtoistyön superviikkojen aikaan yli 1000 nordealaista osallistui eri tapahtumiin kahden viikon sisällä. Vuoden aikana olemme tukeneet yli 100 000 lapsen ja nuoren taloustaitoja omien ja kumppanihankkeiden kautta.

Tyyppi: stock_exchange_release
19.12.
2019

SG Finansin hankinta sopii hyvin Nordea-konsernin päätökseen keskittyä ydinliiketoimintaansa Pohjoismaissa. Hankinta tukee Nordean uutta vaihetta, jossa keskitytään tuottojen kasvattamiseen, toiminnan tehostamiseen ja erinomaisten asiakaskokemusten luomiseen, ja josta kerrottiin Nordean pääomamarkkinapäivässä lokakuussa.

Tyyppi: stock_exchange_release
18.12.
2019

Helen asentaa osoitteessa Satamaradankatu 5 sijaitsevan Nordean toimistorakennuksen katolle yhteensä 364 aurinkopaneelia vuoden 2019 loppuun mennessä. Rakennus on aurinkoenergian tuotannon sekä teknisen toteutuksen kannalta paras kohta Nordea Campuksella. Mahdollisuuksia laajentaa aurinkoenergian tuotantoa myös tutkitaan.

Tyyppi: stock_exchange_release
17.12.
2019

Nordea Bank Oyj - Pörssitiedote - Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Nordea Bank Oyj:n organisaatio muuttuu. Muutoksella tuetaan aiemmin syksyllä julkistettuja kolmea painopistealuetta: tuottojen kasvattamista, erinomaisten asiakaskokemusten luomista ja toiminnan tehostamista. Sara Mella nimitetään Personal Banking -liiketoiminta-alueen johtajaksi, Christina Gadeberg Group People -yksikön johtajaksi ja Erik Ekman Group Business Support -yksikön johtajaksi.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.12.
2019

Vastuullisuus on Nordealle tärkeä periaate, ja pankki pyrkii tekemään vastuullisten valintojen tekemisen mahdollisimman helpoksi myös asiakkailleen.

Tällä hetkellä pankki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi vihreitä asuntolainoja ja kestäviä sijoitusvaihtoehtoja. Uusia kestäviä ja vastuullisia tuotteita sekä palveluita kehitetään jatkuvasti.

Nyt Nordean asiakkaat voivat myös arvioida oman ostoskäyttäytymisensä ympäristövaikutuksia tarkastelemalla sen hiilijalanjälkeä mobiilipankista sekä omien korttiostosten seurantaan kehitetystä Nordea Wallet -sovelluksesta.

Nordea Bank

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin finanssipalvelukonserni, jolla on noin 11 miljoonaa asiakasta, joista Suomessa noin 2,3 miljoonaa. Konsernilla on 1 400 konttoria. Nordea tarjoaa Suomessa myös henki-, eläke- ja sijoitusvakuutuspalveluja tytäryhtiönsä Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n kautta. Nordea luotiin vuonna 1997 yhdistämällä ruotsalainen Nordbanken ja suomalainen Merita Pankki Merita-Nordbankeniksi.