Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Nordea Bank
13517 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 6.47 ALIN 6.39 VAIHTO (KPL) 1 038 496
MYYNTI 6.47 YLIN 6.48 VAIHTO (VAL) 6,684 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: stock_exchange_release
6.7.
2020

The report will be published at approximately 07.30 EET (06.30 CET).

Webcast
Time: 10.30 EET (09.30 CET). Frank Vang-Jensen, President and Group CEO, will present the results followed by a Q&A audio session for investors and analysts with Frank Vang-Jensen, Mark Kandborg, acting Group CFO, and Rodney Alfvén, Head of Investor Relations.

Tyyppi: inderes_qa
29.6.
2020

Hei! Nordea on lopettanut aiheen kommentoimisen osavuosikatsauksissaan vaikka projektin alkupuolella siitä puhuttiin paljon. Onko teillä tietoa mikä projektin tilanne tällä hetkellä on ja miksi Nordea on asiasta hiljaa?

Tyyppi: stock_exchange_release
26.6.
2020

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei merkittävästi vaikuttanut ikäihmisten suuren enemmistön pankkiasiointiin, kertoo Nordean kyselytutkimus. Yli 80 prosenttia ikäihmisistä hoitaa pankkiasiointinsa kokonaan itse, ja kolme neljästä kokee pankkiasioinnin helpoksi. Verkkoasiointi on arkipäivää ikäihmisten enemmistölle. Suurimmalla osalla on myös läheinen, jolta voi pyytää apua tarvittaessa. On monia erilaisia tapoja, joilla läheiset voivat auttaa.

Tyyppi: stock_exchange_release
25.6.
2020

VTM Juho Kostiainen, 36, on nimitetty ekonomistiksi Nordeaan 3.8.2020 alkaen. Kostiainen siirtyy Nordeaan valtiovarainministeriöstä, jossa hän on toiminut neuvottelevana virkamiehenä rahoitusmarkkinaosastolla. Nordeassa Kostiaisen rooliin kuuluu Suomen talouden seuranta ja analysointi.  

Tyyppi: stock_exchange_release
24.6.
2020

Asuntosijoittaminen on voimakkaassa kasvussa ja erityisesti ensikertalaisten asuntosijoittajien määrä on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Myös sijoitusasuntolainojen koot ja laina-ajat ovat kasvussa. Tyypillinen suomalainen asuntosijoittaja on 46-vuotias mies Uudeltamaalta. Nordean omille asuntorahoitusneuvojille suunnatun asumisbarometrin mukaan koronakevät ei juurikaan ole muuttanut asuntosijoittajien käyttäytymistä. Lainanottajien joukossa riskitietoisuus on kuitenkin kasvanut.

Tyyppi: stock_exchange_release
23.6.
2020

23. kesäkuuta 2020

Pörssitiedote 23. kesäkuuta 2020

Bull & Bear sertifikaattien eräännyttäminen ja poistaminen listalta

Tyyppi: stock_exchange_release
23.6.
2020

Nordean tilastot osoittavat, että vain kuusi prosenttia maaliskuussa yrityslainoihinsa lyhennysvapaata hakeneista pienistä ja keskisuurista yritysasiakkaista on hakenut sille jatkoa. Lyhennysvapaiden kysyntä on tyrehtynyt vain muutamiin kappaleisiin päivässä.

Tyyppi: stock_exchange_release
17.6.
2020

Nordean tuore korttidata viikolta 23 paljastaa, että kuluttaminen on jatkanut nousuaan ollen peräti noin kymmenen prosenttia korkeammalla tasolla kuin vuoden 2020 alussa. Nousua on tapahtunut etenkin palveluissa, joissa kysyntä piristyi selvästi touko-kesäkuun vaihteessa. 

- Kulutuksen nousu jatkui kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja tilanne on selvästi normalisoitumassa kokonaiskulutuksen osalta. Osalla toimialoja on kuitenkin vielä rajoituksia ja niillä aloilla kulutus tuskin pystyy nopeasti palautumaan normaaliksi, sanoo analyytikko Kristian Nummelin.

Tyyppi: stock_exchange_release
17.6.
2020

Nordean omille asuntorahoitusneuvojille suunnatun asumisbarometrin mukaan remonttilainat kiinnostavat nyt aiempaa enemmän asiakkaita. Koronavirusepidemia on innostanut suomalaisia remontoimaan niin koteja kuin vapaa-ajan asuntojakin. Myös asuntolainahakemusten määrä kokonaisuudessaan on kasvanut merkittävästi poikkeuksellisestä keväästä huolimatta.

Tyyppi: stock_exchange_release
11.6.
2020

Nordea Bank Oyj - Pörssitiedote - Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

Nordean hallitus on päättänyt ottaa käyttöön pitkäaikaisen kannustinohjelman (Long Term Incentive Programme, LTIP) varsinaisen yhtiökokouksen vahvistaman toimielinten palkitsemispolitiikan mukaisesti. Kannustinohjelman piiriin kuuluvat Nordean konsernijohtaja sekä kahdeksan muuta jäsentä johtoryhmästä.

Nordea Bank

Nordea

Nordea panostaa tiiviisiin asiakassuhteisiin. Haluamme olla olennainen osa yhteiskuntaa. Tarjoamme pankkipalveluja, joiden avulla ihmiset voivat saavuttaa tavoitteitaan ja toteuttaa unelmiaan. Olemme Pohjoismaiden johtava pankki. Nordean osake noteerataan Nasdaqin pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa. Lue lisää osoitteessa nordea.com.