Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Nordea Bank

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
21.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

inderesTV
25.5.
2021

”Sepon” tarina Nordeasta ja osakkeen ylipainosta. Sarjassa käsitellään sijoitustapauksia jotka voivat olla yllättäviä, opettavaisia, traagisia tai jopa tragikoomisia. Yhteistä näille on kuitenkin se, että ne ovat tosia.

inderesTV
29.4.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä! 

inderesTV
24.3.
2021

Nordea järjestää osakkeenomistajilleen erillisen webcast-lähetyksen varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen keskiviikkona 24. maaliskuuta 2021 klo 16.00 (Suomen aikaa). Lähetyksessä osakkeenomistajat voivat seurata hallituksen puheenjohtajan ja konsernijohtajan katsauksia, ja siinä esitellään varsinaisessa yhtiökokouksessa tehdyt päätökset. Osakkeenomistajilla on myös mahdollisuus esittää varsinaiseen yhtiökokoukseen liittyviä kysymyksiä Yhtiön ylimmälle johdolle. Webcast-lähetys ei ole osa varsinaista yhtiökokousta.

inderesTV
4.2.
2021

Seuraa yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

inderesTV
4.2.
2021

Sammon osakkuusyhtiö Nordean tulos oli odotuksia parempi ja käänne etenee. EKP:n määräämänä hyllylle laitetut osingotkin saadaan lopullisesti kuitattua todennäköisesti syksyllä, mikä tukee luonnollisesti myös Sammon osingonmaksukykyä. Analyytikko Matias Arola kommentoi.

inderesTV
16.12.
2020

Frankfurtissa istuva Euroopan keskuspankki aikoo pitää edelleen pankkien osingot tiukassa ja sallii niille ainoastaan pienet osingot. Päätös vaikuttaa Nordean kautta luonnollisesti myös Sampoon. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

-Videon aiheet-
00:15 Mitä ajatuksia EKP:n päätös herättää?
01:56 Miten päätös vaikuttaa Sampoon?
03:00 Onko tämä ongelma Aktialle, OmaSp:lle ja Evlille?

inderesTV
11.11.
2020

Sammon tie kohti täysveristä vakuutuskonsernia on yhä selkeämpi, kun se myi noin viidesosan Nordea-omistuksestaan. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Tuliko Sammon Nordea-myynnit yllätyksenä?
00:39 Muuttuiko käsitys Sammon Nordea-irrottautumisen aikataulusta?
01:17 Uskotko, että Nordean osakkeita käytetään myös osingonjakoon?
02:05 Mitä 7,25 euron myyntihinta osakkeelta kertoo Sammon käsityksestä Nordean arvosta?
02:58 Miten tämä vaikuttaa Sampoon?

inderesTV
22.11.
2019

Inderes vieraili Slushissa Helsingin Messukeskuksessa. InderesTV:n haastatteluun löysivät tiensä Nordea, joka hakee Slushista startup-kumppaneita, sekä Telia ja Elisa, jotka esittelivät kilpaa 5G-valmiuksiaan. Törmäsimme myös elokuussa Suomeen rantautuneeseen Revolutiin, joka lupaa kuluttoman kaupankäynnin USA:n osakkeilla.

inderesTV
7.11.
2019

Sammon Q3-tulos oli odotetun tylsä. Kruununjalokivi If jatkoi erinomaista suorittamista ja murheenkryyni Nordea veti koko konsernin tuloksen alas. Sammon n. 6 % osinko on nykytasolla turvallinen, mutta kasvunäkymä on vaisu ja nojaa pitkälti Nordean kykyyn saada rivinsä takaisin kasaan.

Sampo-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Nordea Bank