Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Piippo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
5.1.
2021

Piippo Oyj

Yhtiötiedote

Piippo Oyj:n investointi automaatioon on valmistunut

Piippo Oyj                                     Yhtiötiedote 5.1.2021 klo 14.00

Piippo Oyj:n noin 0,5 miljoonan euron investointi paalauslankatuotannon automaatioon ja robotiikkaan on valmistunut Outokummun tehtaalla. Investoinnin tavoitteena on parantaa tuottavuutta sekä kilpailukykyä pääliiketoiminta-alueella.

Inderes analyysi
1.12.
2020

Pandemian aiheuttama varovaisuus varjostaa lyhyen tähtäimen kysyntänäkymiä, mutta Piipon kannalta suotuisa varastotilanne jakelukanavissa ja odotuksien mukaisesti edennyt tehostusinvestointi tukee ensi vuoden tuloskasvunäkymää. Teimme pieniä ennusteiden nostoja lähivuosille, mutta kokonaisuutena neutraalia arvostuskuvaa ne eivät muuttaneet.

Analyytikon kommentti
1.12.
2020

Toistamme Piipon 3,0 euron tavoitehinnan ja vähennä-suosituksemme. Pandemian aiheuttama varovaisuus varjostaa lyhyen tähtäimen kysyntänäkymiä, mutta Piipon kannalta suotuisa varastotilanne jakelukanavissa ja odotuksien mukaisesti edennyt tehostusinvestointi tukee ensi vuoden tuloskasvunäkymää.

Tiedotteet
30.11.
2020

Piippo Oyj

Yhtiötiedote

Nimityksiä Piippo Oyj johtoryhmässä

Piippo Oyj                                     Yhtiötiedote 30.11.2020 klo 9.15

Jussi Kortelainen, agrologi (AMK), on nimitetty 1.12.2020 alkaen johtoryhmän jäseneksi sekä yhtiön laatu- ja tuotekehityspäälliköksi. Kortelainen on toiminut yhtiön palveluksessa vuodesta 2018 lähtien teknisenä päällikkönä.

Tiedotteet
7.10.
2020

Piippo Oyj
Yhtiötiedote

Piippo Oyj:n hallituksessa muutoksia

Piippo Oyj                                     Yhtiötiedote 7.10.2020 klo 14:45

Piippo Oyj:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2018 lähtien toiminut Jouni Hartikainen on tänään ilmoittanut eroavansa Yhtiön hallituksesta henkilökohtaisista syistä. Ero astuu voimaan välittömästi.

Yhtiön hallitus jatkaa toimintaansa nelijäsenisenä, ja on valinnut keskuudestaan uudeksi puheenjohtajaksi Antti Piipon ja varapuheenjohtajaksi Mikael Slotten.

PIIPPO OYJ

Inderes analyysi
21.8.
2020

Piippo julkaisi eilen H1-luvut, jotka jäivät odotuksistamme. Yhtiö arvioi edelleen vuoden 2020 liikevaihdon kasvavan ja liiketuloksen paranevan vuoden 2019 tasosta, mikä edellyttää olosuhteiden toimintaympäristössä säilyvän hyvinä. Tarkastimme vuoden 2020 ennusteitamme hieman alaspäin, missä pääasiallinen ajuri oli H1-luvut.

Analyytikon kommentti
21.8.
2020

Tiedotteet
20.8.
2020


PIIPPO OYJ
PUOLIVUOTISKATSAUS 1.1.-30.6.2020
(tilintarkastamaton)

Piippo Oyj:n alkuvuoden liikevaihto kasvoi ja liiketulos pysyi edellisen vuoden tasolla

Tammi-kesäkuun 2020 pääkohdat

Analyytikon kommentti
18.8.
2020

Ennustamme Piipon liikevaihdon kasvaneen selvästi ja kannattavuuden vahvistuneen vertailukaudesta. Piippo on säilyttänyt kuluvan vuoden ohjeistuksensa ja odottaa sen liikevaihdon kasvavan ja liikevoiton paranevan vuoden 2019 tasosta. Odotamme yhtiön toistavan tämän ohjeistuksen raportin yhteydessä.

InderesTV
2.7.
2020

Piipolla on askelmerkit kannattavuuden kääntämiselle viime vuosien vastoinkäymisten jälkeen. Ennakoitu tulosparannus on näkemyksemme mukaan kuitenkin hinnoiteltu osakkeeseen sisään. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Laaja raportti "Paluu kasvu-uralle edessä" luettavissa vapaasti: https://www.inderes.fi/fi/paluu-kasvu-uralle-edessa.

-Videon aiheet kellotettuna-
00:00 Mitä Piippo tekee? 01:02
Piippo on kansainvälinen yhtiö
01:22 Liiketoiminnan ajurit

Piippo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Piippo

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, ja sen päätuotteet ovat paalausverkot ja -langat. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Piippo Oyj on perustettu Suomessa vuonna 1942 ja sen kotipaikka on Outokumpu. Yhtiön missio on tarjota asiakkailleen toimialansa parhaat tuotteet ja palvelut, joiden loppukäyttäjiä ovat perinteisesti kaikki maanviljelijät ja maatalouden koneurakoitsijat. Yhtiön visio on olla halutuin kumppani kansainvälisillä agrimarkkinoilla ja olla loppuasiakkaiden ensisijainen valinta.