Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Purmo Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
27.5.
2022

Rakennusalan alkuvuosi on ollut markkinahuolien sävyttämä. Geopoliittisen tilanteen eskaloituminen on johtanut kustannuspaineiden vahvistumiseen, materiaalien saatavuuden heikentymiseen sekä epävarmaan taloudelliseen aktiviteettiin.

Analyytikon kommentti
13.5.
2022

Yhtiön Q1-tulos oli odotuksiin nähden oikein hyvä, kun liikevaihto ja tulos ylittivät odotuksemme. Näkymät paranivat ohjeistuksen myötä myös selvästi ja kustannusten nousun sekä materiaalien saatavuushaasteiden kanssa yhtiö on pärjännyt toistaiseksi erinomaisesti.

Analyytikon kommentti
12.5.
2022

Purmo Group julkisti torstaina aamulla Q1-tuloksensa, joka oli selvästi odotuksiamme parempi. Purmo jatkoi viime vuoden vahvaa kasvuaan myös ensimmäisellä kvartaalilla ylittäen odotuksemme. Tulostaso oli myös absoluuttisesti sekä marginaalin osalta selvästi odotuksiamme vahvempi.

Analyytikon kommentti
10.5.
2022

Ensimmäinen kvartaali Purmolla arviomme mukaan alkoi hyvin, mutta geopoliittisen tilanteen eskaloituminen ja inflaatiopaineet toivat toimintaympäristöön epävarmuuksia.

Analyytikon kommentti
13.4.
2022

Venäjän liiketoimintojen myyntiaikeet ja käsittely myytävänä olevana omaisuuseränä muutti hieman ennusteitamme yhdessä alkuvuonna nähtyjen hintojen nousun vuoksi.

Analyytikon kommentti
4.4.
2022

Purmo Group tiedotti perjantaina luopuvansa liiketoiminnastaan Venäjällä. Yhtiön tavoitteena on myydä Venäjän liiketoiminta. Liiketoiminnan luovutuksen jälkeen yhtiöllä ei olisi enää tuotantoa eikä myyntiä Venäjällä. Päätös muuttaa hieman yhtiön strategista suuntausta, mutta vähentää yhtiössä olevia riskejä.

Analyytikon kommentti
7.3.
2022

Purmo Group on päättänyt keskeyttää kaiken myynnin ja toiminnan Venäjällä toistaiseksi.

Analyytikon kommentti
4.3.
2022

Laskemme Purmo Groupin tavoitehinnan 12,5 euroon (aik. 16,0), mutta toistamme lisää-suosituksemme yhtiön Q4-raportin jälkeen. Yhtiön vuosi 2021 oli vahvan kasvun vuosi niin ylärivikin kuin tuloksenkin osalta.

Analyytikon kommentti
3.3.
2022

Purmo Group julkisti torstaina aamulla Q4-tuloksensa, joka oli pääluvuiltaan selvästi odotuksiamme parempi. Purmo jatkoi viimeisellä kvartaalilla vahvaa kasvuaan liikevaihdon osalta.

Analyytikon kommentti
2.3.
2022

Purmo Group ilmoitti tiistaina ostaneensa lämmitysjärjestelmiin erikoistuneen TT Thermotech Intressenter AB:n koko osakekannan.

Purmo Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas