Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Purmo Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
6.2.
2023

Purmo on antanut jo varsin hyvin kommentteja sekä Q4-kehityksestä että näkymistä vuoteen 2023, joiden perusteella tiedämme jo loppuvuoden olleen heikko ja markkinanäkymien tälle vuodelle olevan negatiiviset.

Analyytikon kommentti
9.1.
2023

Yhtiön mukaan Q4 on sujunut suunnilleen sen aiempien kommenttien ja siten myös meidän odotusten mukaisesti. Myös jo aiemmin annetut kommentit tämän vuoden heikohkoista kysyntänäkymistä olivat ennallaan.

Analyytikon kommentti
9.12.
2022

Arvioimme Purmon volyymien laskevan myös 2023 ja painavan sekä liikevaihdon että tuloksen pieneen laskuun. Uskomme yhtiön tehostamistoimien ja liikevaihdon elpymisen johtavan selvään tuloskasvuun 2024.

Analyytikon kommentti
9.12.
2022

Rakennusalan vuosi on ollut markkinahaasteiden sävyttämä. Sotatilanne johti kustannuspaineiden väliaikaiseen jatkumiseen, materiaalien saatavuus heikentyi sekä taloudellisen tilanteen epävarmuus lisääntyi.

Analyytikon kommentti
28.11.
2022

Purmo ilmoitti perjantaina, että sen väliaikaisena talousjohtajana aloittaa 1.1.2023 Matts Rosenberg.

Analyytikon kommentti
11.11.
2022

Purmon Q3-tulos oli ennakkotietojen valossa odotuksien mukainen. Tulos tulee tänä vuonna laskemaan heikentyneiden markkinanäkymien myötä, mutta yhtiön toimenpiteiden valossa tulokseen haetaan selvää parannusta lähivuosille.

Analyytikon kommentti
10.11.
2022

Purmo Group julkisti torstaina aamulla Q3-tuloksensa, joka oli luvuiltaan annettujen ennakkotietojen mukainen eikä tarjonnut merkittäviä yllätyksiä. Liikevaihto kääntyi pieneen laskuun ja tulos heikkeni vertailukaudesta selkeästi.

Analyytikon kommentti
9.11.
2022

Laskemme Purmo Groupin tavoitehinnan 12,00 euroon (aik. 13,00 euroa) toistaen osta-suosituksemme yhtiön keskiviikkoisten ennakkotietojen ja tulosvaroituksen jälkeen.

Analyytikon kommentti
7.11.
2022

Purmon vuosi on ollut geopoliittisen tilanteen sekoittamana haastava, mutta yhtiön tekemien hintojen korotuksien ja yritysostojen myötä näemme liikevaihdon pysyvän kohtuullisen hyvällä tasolla.

Analyytikon kommentti
6.10.
2022

Pitkän aikavälin tavoitteet jäivät ennalleen, mutta yhtiö julkisti säästöohjelman parantaakseen kannattavuuttaan sekä julkisti uuden segmenttirakenteen, jolla nopeuttaa strategian toteutusta.

Purmo Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas