Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Raisio
3934 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.08 ALIN 3.05 VAIHTO (KPL) 4 049
MYYNTI 3.09 YLIN 3.08 VAIHTO (VAL) 0,012 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

4
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöraportti
6.8.
2020

Raision Q2 jäi hieman odotuksistamme liikevaihdon ja liikevoiton osalta. Viime viikolla peruttu ohjeistus sai meidät laskemaan lähivuosien liikevaihto- ja tulosennusteitamme 2-5 %. Tarkistamme ennustemuutoksia heijastellen tavoitehintaamme alaspäin ja nostamme kurssilaskun takia suositustamme.

Yhtiöraportti
7.5.
2020

Raision Q1 ylitti odotuksemme liikevaihdon ja tuloksen osalta. Etenkin viljapohjaisten tuotteiden myynnissä näkyi maaliskuussa voimakas Covid-19 –pandemiasta aiheutunut kysyntäpiikki, minkä lisäksi poikkeuksellisen suuret kalanrehujen ennakkotoimitukset tukivat vahvaa Q1-suoritusta. Nostimme lähivuosien tulosennusteitamme 5-7 %, mitä heijastellen nostamme tavoitehintaamme. Markkinat ovat alkaneet viime viikkoina arvostaa Raision kaltaisia defensiivisiä, vahvan taseen ja vakaan kannattavuuden osinkoyhtiöitä, mikä on näkynyt voimakkaana Raision osakekurssin nousuna.

Yhtiöraportti
25.3.
2020

Aloitamme Raision seurannan. Raision sijoitusprofiilissa yhdistyvät vahvat kuluttajabrändit, vakaa tuloksentekokyky, vahva tase ja hyvä asemoituminen kasvavaan terveellisen syömisen megatrendiin. Useat eri liiketoiminnot ja asiakasryhmät tarjoavat myös hyvän riskiprofiilia madaltavan hajautuksen, eikä defensiivinen elintarvikeala kuulu ainakaan käynnissä olevan koronaviruksen suurimpien kärsijöiden joukkoon.

Raisio

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Raisio

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Nalle ja Sunnuntai. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 236 miljoonaa euroa ja liiketulos 27 miljoonaa euroa. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com.