Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
SSAB B
3162 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 32.79 ALIN 32.38 VAIHTO (KPL) 3 251 774
MYYNTI 32.83 YLIN 32.85 VAIHTO (VAL) 106,451 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
11.2.
2020

Sadat nuoret saavat tulevanakin kesänä työpaikan SSAB:ltä. Eniten kesätyöntekijöitä otetaan edellisvuosien tapaan Raahen terästehtaalle, mutta paikkoja on tarjolla myös Hämeenlinnassa ja muilla toimipaikoilla eri puolilla Suomea.

[image]

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan peittauslinjan valvomo.

Tyyppi: company_report
29.1.
2020

SSAB:n eilen raportoimat Q4-luvut jäivät odotuksistamme, kun heikko kysyntä painoi yhtiön terästoimituksia odotuksiamme voimakkaammin. Yhtiön lyhyen tähtäimen ohjeistus ja markkinakommentit olivat kokonaisuudessaan odotuksiamme pehmeämmät ja tarkistimme SSAB:n ennusteitamme alaspäin. Osakkeen arvostus on koholla suhteessa odottamaamme vaisuun vuoden 2020 tuloskehitykseen, mutta laskee kohtuulliseksi vuonna 2021 tulostason elpyessä.

Tyyppi: news
29.1.
2020

SSAB:n eilen raportoimat Q4-luvut jäivät odotuksistamme, kun heikko kysyntä painoi yhtiön terästoimituksia odotuksiamme voimakkaammin. Yhtiön lyhyen tähtäimen ohjeistus ja markkinakommentit olivat kokonaisuudessaan odotuksiamme vaisummat ja tarkistimme SSAB:n ennusteitamme alaspäin.

Tyyppi: video
28.1.
2020

SSAB:n Q4-raportti oli odotuksiamme heikompi. Yhtiön käyttökate laski tappiolle ja alitti ennusteemme, minkä taustalla olivat etenkin odotuksia heikommat terästoimitukset. Yhtiön arviot teräksen keskihintojen kehityksestä aiheuttavat ennusteisiimme laskupaineita, analyytikko Petri Gostowski arvioi.

Lue kommentit kokonaisuudessaan: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/ssab-q4-tulos-ja-nakymat-alle-odotuste....

Tyyppi: stock_exchange_release
28.1.
2020

Comments by the CEO

SSAB's operating result for the fourth quarter of 2019 was SEK -1,131 million, down SEK 2,166 million compared with the fourth quarter of 2018. Lower earnings in the quarter were primarily attributable to SSAB Europe and SSAB Americas. Operating profit for the full year 2019 was SEK 2,159 (5,181) million, the decrease was mainly attributable to SSAB Europe.

Tyyppi: video
28.1.
2020

SSAB Q4'19 28.1.2020 kello 10:30 alkaen

Tyyppi: news
13.1.
2020

Ammattiliitto Pro ja Kemianliitto ilmoittivat sunnuntaina toimihenkilöiden ja työntekijöiden lakoista ja ylityökielloista lukuisissa yrityksissä eri toimialoilla.

Tyyppi: news
19.12.
2019

SSAB antoi keskiviikkona arvion ammattiliittojen lakkojen ja ylityökieltojen vaikutuksesta SSAB Europen Q4:n tulokseen. Työtaistelutoimet ovat vaikuttaneet liiketoiminta-alueen tuotantoon sekä toimituksiin, ja yhtiö arvioi niiden negatiivisen tulosvaikutuksen olevan 250 MSEK.

SSAB B

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

SSAB

SSAB on johtava ja maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö. Yhtiön liiketoiminta voidaan jakaa viiteen segmenttiin, jotka ovat SSAB Special Steels, SSAB Europe, SSAB Americas, Tibnor ja Ruukki Construction. SSAB Special Steels -divisioonalla on hyvin monipuolinen ja laaja palvelutarjonta, ja siihen kuuluu mm. varastot, tekninen asiakastuki sekä suunnittelu- ja esikäsittelyyn liittyvät palvelut. Tibnor on esikäsittelypalveluiden tarjoaja, sekä merkittävä jakelija. SSAB Americas sen sijaan on Pohjois-Amerikan suurin teräslevyjen tuottaja ja toimittaja. Yhtiö tunnetaan sen kustannustehokkuudesta ja korkeasta laadusta. SSAB Americas valmistaa useita erilaisia terästuotteita, mukaan lukien kuumavalssattuja lujia teräksiä (AHSS), joita käytetään monilla teollisuuden aloilla. SSAB Americas myy tuotteita sekä suoraan loppukäyttäjille että teräspalvelukeskuksille.