Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
SSH
2411 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 0.00 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola
+358 44 593 4500

Tulevat tapahtumat

21
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: news
22.6.
2020

SSH tiedotti torstaina, että kaksi merkittävää suomalaista turvallisuusviranomaista on valinnut yhtiön uuden PrivX-tuotteen turvaamaan pääsyä kriittisiin järjestelmiinsä. Tiedotteella ei ole vaikutusta ennusteisiimme tai näkemykseemme osakkeesta.

Tyyppi: news
3.6.
2020

SSH:ssa tapahtui eilen jälleen merkittävä omistusjärjestely, kun yhtiön perustaja ja aiemmin suurin osakkeenomistaja Tatu Ylönen myi 4,93 miljoonaa SSH:n osaketta sijoitusrahasto Accendo Capitalille. Osakkeet vastaavat noin 12,7 % SSH:n osakekannasta.

Tyyppi: news
25.5.
2020

SSH:ssa tapahtui perjantaina merkittävä omistusjärjestely, kun yhtiön perustaja ja suurin osakkeenomistaja Tatu Ylönen myi 6,4 miljoonaa SSH:n osaketta sijoitusrahasto Accendo Capitalille. Osakkeet vastaavat noin 16,5%:a SSH:n osakekannasta.

Tyyppi: news
22.5.
2020

SSH julkaisi keskiviikkona lehdistötiedotteen, jossa se kertoi tehneensä PrivX-kaupat suuren eurooppalainen pankin ja monikansallinen metsäyhtiön kanssa. Tiedote sai yhtiön osakekurssin nousuun, mitä on kuitenkaan vaikea perustella fundamenttien pohjalta.

Tyyppi: news
14.5.
2020

SSH:n osake on noussut 59 % edellisestä päivityksestämme (24.4.) ilman olennaisia muutoksia yhtiön fundamenteissa.

Tyyppi: news
13.5.
2020

SSH tiedotti eilen, että tietoturva-alan markkinatutkimusyhtiö KuppingerCole on julkaissut raportin pääsynhallintamarkkinasta, jossa SSH on noste

Tyyppi: news
5.5.
2020

SSH tiedotti eilen, että osana kansallista Post-Quantum Cryptography -hanketta Business Finland on myöntänyt sille 1,3 MEUR tuotekehitysavustusta kvanttiturvallisten salausteknologioiden kehittämiseen.

Tyyppi: news
30.4.
2020

SSH tiedotti eilen, että Fujitsu on valinnut SSH:n PrivX-ratkaisun turvaamaan pääsynhallintaa yhtiön asiakasympäristöjen hallinta-alustassaan (CME).

SSH

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

SSH Communications Security

SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.