Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Reilu vuosi sitten toteutetun yritysoston ansiosta Enersensen liiketoiminnan painopiste on muuttunut selvästi. Lisäksi yhtiö on toteuttanut kannattavuuskäänteen sekä vahvistanut rahoitusasemaansa merkittävästi, mitkä ovat laskeneet yhtiön riskiprofiilia. Kannattavuuskäänteen, saavutettujen kustannussäästöjen sekä markkinoiden kohtuullisen lähivuosien kasvunäkymän ansiosta yhtiöllä on mielestämme tuloskasvun avaimet kädessään. Tähän peilattuna osakkeen arvostus on näkemyksemme mukaan kokonaisuutena suhteellisen maltillinen ja siten pidämme riski/tuotto-suhdetta varsin hyvänä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Enersense)

Enersense on vuonna 2005 perustettu suomalainen, kansainvälisesti toimiva päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja. Yhtiön päätoimialoja ovat teollisuus, rakentaminen, energia ja tietoliikenne. Enersense tukee palveluillaan ja osaamisellaan pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden siirtymistä kohti päästötöntä tulevaisuutta. Enersensen monipuoliset palvelut pitävät sisällään projektien elinkaaren eri vaiheet suunnittelusta ja toteutuksesta kunnossapitoon ja huoltoon.