Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Qt

Analyst

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
14.2.
2018

Huomasin tuossa Nokian tulosjulkistuspäivänä, että Qt oli noussut myös yli 5% vaikka en huomannut että olisi ollut mitään sitä koskevaa uutista. Sitten rupesin miettimään, että ovatko jotkut tehneet johtopäätöksen että jos Nokian lisenssointiliiketoiminta ylitti odotukset, niin se olisi hyvä merkki myös Qt:n osalta.

Inderes Q&A
22.1.
2018

Hei, Ymmärrän että Qt:n kasvutarinan kannalta on tärkeää että alkaa tulla jakelulisenssimaksuja, jotka skaalautuvina nostavat vivulla liikevaihtoa ja tulosta. Kun uutisia jakelulisenssisopimuksista ei ole vielä näkynyt ja ehkä ne ovat muutenkin liikesalaisuuksia, niin onko yhtiölle määriteltävissä joku liikevaihdon taso, että jos yhtiö sen saavuttaa, niin siitä voisi päätellä että siinä on jo pakko olla jakelulisenssimaksuja huomattava määrä mukana?

Inderes Q&A
15.1.
2018

Qt:n analyysissa poikkeatte hieman inderesin suosituspolitiikasta jättämättä antamatta osta-suositusta, koska luottamus yhtiön tarinaan ei ole riittävä. Jos jonkin yrityksen pitkän ajan kasvutarina on houkutteleva (Nixu), niin eikö ole hieman "harhaanjohtavaa" antaa vähennä-suositus, vaikka yhtiön osakkeen arvostustaso nousisikin liian korkeaksi. Aika kuitenkin korjaa sen hetkisen yliarvostuksen.

Inderes Q&A
15.11.
2017

Hei. Onko teillä ajatuksia, että mitkä osakkeet voisivat olla seuraavan viiden vuoden aikajänteellä viisin- kymmenkertaistujia? Menneiden viiden vuoden ajalta näitä löytyy useita sekä isommista, että pienemmistä yhtiöistä.

Inderes Q&A
23.5.
2017

Hei, Julkistetaanko Qt:n ja sen asiakkaiden sopimukset (ja niiden sisällöt, mm. jakelulisenssiehdot) heti, kun nimet ovat paperissa? Vai selviääkö meille sijoittajille se vasta muutaman vuoden päästä, kun esim. autovalmistajien uudet, sulautetut järjestelmät sisältävät tuotteet tulevat markkinoille? Vai onko tämä sopimusten julkistus kiinni vain siitä, miten sen osapuolet sopivat? Erittäin kiinnostava case skaalapotentiaaleineen. Kiitos jo etukäteen!

Inderes Q&A
23.5.
2017

Hei, Mitä mieltä olette, onko Qt:n ohjelmistoja helppo käyttää ilman maksullista lisenssiä. Varsinkin Aasiassa piratismi voisi olla suuri ongelma heille.

Inderes Q&A
15.3.
2017

Jos ostan tänään QT osakkeita, niin tuleeko osakeannin merkintäoikeus mukana?

Qt

Svenska translation unavailable for Qt.